Fénylény vagyok?
Van egy elméletem.
Én egy több ezer éves fénylény lehetek, lekell jöjek idönként, és valamit teljesítenem kell, és szerintem ha jól teljesítem, kapok pl: 500 év jutalmat vagy valami ilyesmiit.
De még azt is elképzelem hogy ez a dimenzió csak nekem lett kitalálva, de akor nem igazán várhatok válaszokat.
De lehet mindenki fénylény csak nem tudjuk valamiért.
Lehet a pápa is ezért mondot le mert rájött az igazságra.
Fénylények válaszát várom.

Üdvözlöm!
Dr. Mohamed Abalkibir vagyok, és véleményem szerint Ön Fénylény! 600 éves praxisom alatt 95%-os valószínűséggel azonosítottam be a Magához hasonló természetfeletti lényeket!
Dr. Abalkibir
Új-Mexikó

Mindanyian nem hiszem hogy fénylények vagyunk.
De egy halottam már fény számítògépeket terveznek mert a fény is tárol adatott.
Hamarosan megváltozik minden.

Tisztelt Kérdező Úr!
Ahhoz, hogy megtudja, Ön fénylény-e, a legkönnyebben úgy tudja megállapítani, hogy fél dl folyékony kálium-permanganátba sósavat önt, ezzel klórgázt hoz létre. A hipermangán-sósav keverékbe öntsön egycsipetnyi őrölt borsot, majd rá kevés alkoholt, majd egy evőkanálnyi ecetet! A tálból, amelybe ezeket helyezte, kissé zöldes füst fog felszállni. Ha Önnel ellenkező irányba száll majd a füst, akkor maga fénylény, mivel a fénylények negatív töltésű aurával rendelkeznek, így taszítja a pozitív töltéssel rendelkező klór-permanganát gázt.
Sötétben nem is tudok aludni, ég a plafnon a villany egész este, de mivel ez mesterséges fény így az asztali lámpa is ég az arcomra írányìtva, de ugy érzem a talpamat is megkéne világítani.
Biztos hogy fénylény lehetek mert nagyon sok fényt igénylek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!