Élhettek régen sárkányok?
Ma néztem meg ezt a róluk szóló dokumentumfilmet: Sárkányok birodalma (van egy hasonló című kalandfilm is, de ebben egy biológus talál különféle bizonyítékokat arra hogy létezhettek)
Most is azon gondolkodom hogy vajon ez igaz-e. Vagy csak egy filmért kitalálták az egészet... Ti mit gondoltok erről?
Szerintem lehet benne valami. :)
# 10/10 korrekt módon reagáloka felvetéseidre.
Nem vagyok 404-es. az egy szélhámos.
"-Mik azok a bizonyítékok amik valószínűsítik hogy valaha is jártak volna a Földön idegen intelligens élőlények,és még tevékenykedtek is velünk?
"
Irrgalmatlansokminden !! Nézd meg a neten az annunakidontwatchthisfilm-et és meglátod. Pl ez [link] vagy ez [link]
"-Ők hogy jöttek létre?"
Evolúcióval egy távoli bolygón.
"-Mivel bizonyítod a növények,vagy bármilyen más élőlény telepátiáját?"
Nézz utána : [link]
"Ha erre a 3 kérdésre válaszolsz,akkor elkezdhetünk beszélgetni,addig csak egy csöppet se vicces troll vay.
"
Amit írok, az bizonyosság !! Csöppet sem lényeg, te mit gondolsz róla.
Na megnézem a linkeltt oldalt kedves 11-es.Ahány hülyeséget találok azt mind érveléssel leírom.Na kezdem.
1.)19:05
"A sumér történet szerint létezik egy Nibiru nevű bolygó, amely elliptikus pályáján kb. 3600 évente ér be a Naprendszerbe, illetve a Föld közelébe. Ezen a bolygón él(t) egy olyan magasabbrendű humanoid civilizáció, amelyet Annunaki-nak, Nephilim-nek, és más neveken is neveztek, ők szálltak le még a történelem kezdete előtt a mi bolygónkon, alapították itt ősi civilizációt, és talán még maga az ember megalkotása is az ő nevükhöz köthető..."
Ú,ekkora hülyeségeket ritkán olvasok.Köszönöm az élményt.Nos hol is kezdjem?Á megvan:Mondjuk a Naprendszer felépítésénél.Első bolygó (kőzetbolygó) a Merkúr.Aztán második (ismét kőzetbolygó) a Vénusz.Harmadik a Föld (nagy megletés de kőzetbolygó).Negyedik a Mars 8kőzetbolygó) .Aztán itt a kőzetbolygók be is fejeződnek és jön a Fő kisbolygó öv.Itt csak kissebb nagyobb (portól a háztömbig) méretű égitestek fordulnak elő.Egyik nagyobb égitest a Ceres ami már törpebolygó.Aztán jönnek a gigászok.Jupiter (gázbolygó),Szaturnusz (gázbolygó),Uránusz (gázbolygó) neptunusz(gázbolygó) és a már csak törőebolygóként számontartott Plútó illetve néhány holdja.Ezután már csak az Orth-felhő következik mely főleg csak üstökösökből áll.Kérdésem:Hol van itt a Nibiru?És ne mondd hogy "Há még nincs fölfedezve".Már a 30 méteres kis meteoroidokat is felfedezték.Az a bolygó ami olyan nagy hogy már élet (inttelligens élet!) is kifejlődhetett,nem lenne képes elbújni a teleszkópok és távcsövek elől.
2.)19:15
"így jött ki náluk a 12-es szám. A Detroid News újságírója szerint ha bebizonyosodnak az amerikai haditengerészet megfigyelései az ismeretlen 10. bolygóról, akkor kiderülhet, hogy az ősi sumérok jóval előttünk jártak a csillagászatban."
Hát a cikkk írójánál biztos előbrejártak a sumérok de az emberiségnél a sumérok még csak nem is nevezhetőek létrafoknak.A mai tudásunk és a sumérok tudása ehy analógiával élve:Ha a sumérok tudását tekintjük egy csepp víznek,akkor a jelen tudásuk egy óceán.
3.)19:23.
"A szövegek szerint a Nibiru kb. 4 milliárd évvel ezelőtt összeütközött a Tiamat nevű bolygóval a Naprendszerünkben, és a széthasadt Tiamat egyik darabjából lett a Föld, a Nibiru egyik hozzá csatlakozott holdjából, a Kingu-ból pedig a Hold. Ez az elmélet magyarázatot ad arra, miért hiányzik a földkéreg jelentős része, pl. a Csendes-óceán felőli féltekén, illetve hogyan alakultak ki az üstökösök (az összeütközés során űrbe kilökődött több tonna por, törmelék és tengervíz összekeveredése és megszilárdulása),
A Nibiru-t számos titkos (főleg egyiptomi) társaság "szárnyas lemezként", mindkét oldalán szárnyat viselő körként ábrázolta."
Gondoltam hogy sok és fárasztó lesz,de hogy ennyire?
Akkora baromságokat ír a szerző,mintha a 15. században élne.Mi az hogy Összeütközött velünk ez a Földnél nagyobb égitest?Elmondanám hogy van egy külön ezt vizsgáló tudományág,égi mechanikának hívják.Ez azzal foglalkozik hogy megfejtse a múltban történt égitestek összeütközéseit,létrejöttét és pályáik módosulásait.És képzeld:A modellek szerint csak egy égitest ütközöt (egymást súrolta) a Föld.Mégpedig egy nagyjából Mars méretű égitesttel.És a Hold pedig nem egy befogott Hold hanem a Föld anyagából keletkezett.Egyszerűen beilleszthetetlen ez a Nibiru meg ütközés a tudományos adatokkal.Különben Ha a Nibiru 3-szor akkora lett volna mint a föld,akkor egy csomó új anyagnak kellett volna jelenlenni a bolygók kialakulásakor.Valamint nem lenne semmilyen fő kisbolygó öv (ami van) se semmilyen Kuiper öv (ami van) mert annak a Nibirut kelett volna felépítenie.
Tudod mit.Én itt aba is hagyom mert ez a cikk egyszerűen nem érdemli meg az olvasást.Olvastam belőle összesen nagyjából 20 percet és nemvolt állítás benne ami ne lett volna teljesen de legalább részben baromság.
Ezzel magadat is lejárattad,mert te ezt atombiztos bizonyító erejű forrásként hoztad fel.Látható hogy mennyire vagy tájékozott a témában.
ha az=>emberek előtt akkor honan tudnánk róluk?
ha az =>emberekkel egyidőben akkor:
-Az evolúciós törzsfejlődésbe hova illesztenéd be őket?
-Az ökológiai rendszerekben hogy voltak képesek fennmaradni,vagy a környezet hogy bírta eltartani őket?
-Hol éltek?
Miért nincsenek ma?Ha vannak hol?Ha már kihaltak akkor vannak -e tőlük fosszíliák?
Ezekre választ találsz a filmben. ;)
"A mai tudásunk és a sumérok tudása ehy analógiával élve:Ha a sumérok tudását tekintjük egy csepp víznek,akkor a jelen tudásuk egy óceán.
Látod, mily érdekes, hogy ennek ellenére ők ismertek egy olyan bolygót amit mi most nem. Hogyan lehet ez ? Vagy akkor volt napközelbe és vagy az idegenektől származik a tudás, mint a mikrocsip vagy a gps.
Amit leírtak a sumérektől az mind egy szálig igaz, te is olvashatsz róluk az irodalmomban, ha eddig nem tedted meg
Utolsó
Te hülyébb vagy mint hittem.Már a GPS is az idegenektől van?Miért lenne tőlük?És különben elolvastad egyáltalán a kommentemet?Épp azt bizonyítottam be hogy nem létezik a Nibiru.Szerinted az az égitest ami ennyire keresztülmegy az összes többi bolygó pályáján (ha egy síkban van velük) nem ütközött volna már?Valamint elmondanám:Az a bolygó ami ilyen pályát jár be ennyi idő alatt,teljesen alkalmatlan az életre (még az egysejtű prokarióták se élnének meg ott).
Kérdező
Elkezdtem nézni.Majd írok neked is.
Kérdező:Linkelnél ?Erre gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=7NHJNakCBok
Vagy mi?Lehet hogy rosszat nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!