Mi lenne? (lent! )
Figyelt kérdés
Mi történne a Földön, ha a Nap együttállásban lenne a Tejút közepével??
Olvastam, hogy ez a jelenség 26.000 évente van, és 2012-ben lesz ez! Pontosabban: 2012. december 21.
2012. dec. 7. 18:11
1/11 anonim válasza:
Milyen együtt állásban? A Tejút közepe nem kering semmi körül. A Nap pedig biztosan nem kerüli meg 26000 évente a Galaxis középpontját. A Nap maximum más csillagokkal lehetne együtt állásban, a Föld pedig a Naprendszer többi bolygójával. Mellesleg eléggé béna új világvége-elmélet kreáció kérdező... Tudod kezd ez már kicsit unalmassá válni.
2/11 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=ghzQjMfAvvg&feature=youtu.be
Azt mondják, hogy ez a "Galaktikus együttállás"
2012. dec. 7. 18:32
3/11 anonim válasza:
Nem, nem tud létre jönni egy égitest, és egy körülötte keringő másik égitest között együttállás létre jönni, csak több égitest között, ami egy nagyobb körül kering (lásd: A Nap, és bolygói). Ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, csupán tudni maga az "együttállás" fogalmát, és alkalmazni egy kis józan paraszti eszet.
4/11 anonim válasza:
De bizony, van ilyen.
Természetesen az együttálláshoz 3 geometriai pont szükséges.
A föld tengelyének precessziója miatt ilyen ritkán fordul elő.
Olvasd el a cikket és ne vitatkozz.
5/11 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen értetlenek. A Nibiruval lesz együttállás, és elég közeli ám!
6/11 A kérdező kommentje:
-.- húúú te beverted a fejedet! KIJELENTETTE A NASA, HOGY A NIBIRU NEM LÉTEZIK!
2012. dec. 7. 18:58
7/11 anonim válasza:
# 4 Először, komolyan vettem a cikket amit linkeltél, de utána vettem csak észre, hogy maga ez a "galaktikus portál" ugyanolyan tipikus fos beszívott ezo-s oldal amivel eddig találkoztam. A főoldal megnyitása után azonnal ez fogadott: " Cib vagyok, Galaktikus vezető, misztikus révész, a csillagokhoz visszavezető úton!..." Na ilyenkor már tényleg kitört belőlem a röhögés. :D Az még hangyán, de az ég világon semmiféle tudományosan hiteles forrást nem találtam ezzel az "együttállással" kapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
18:58: mi tud a NASA? semmit. még a marsig is alig bírnak ellátni.
9/11 anonim válasza:
Utolsó: De te bezzeg még a Csilicsumpsz csillagrendszerbe is ellátsz, 5000 fényévre :D
Amúgy meg ez a Tejút közepével való együttállás viccesen hangzik, lehet elönti majd a tej a Földet :D
10/11 anonim válasza:
Csiribú Csilla: persze hogy ellátok addig, miért te nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!