A vámpirok léteznek?
A legtöbb vámpír sztori csak kamu.Példának okán a románok nem restek Vajdahunyad várát Drakula várának bemutatni a turistáknak.
Egyesek el sem tudják képzelni mekkora átverésekre képesek a szemfényvesztők.
Kérdésed tehát: "A vámpirok léteznek?"
Kommented hozzá: "negativ kommentek nem érdekelnek ha nem hisztek ebben ne is kommenteljétek ezt a témát"
Ez így együtt elég érdekes. :D Szóval "vagy az én véleményemen vagy, vagy le vagy sz*rva" alapelven működik a dolog? :D
Értem, szóval megkérdezed, hogy hiszünk-e a vámpírokban, de viszont ha nem hiszünk akkor ne is kommenteljünk?
Melyiket szereted jobban, a lecsót vagy a krumplifőzeléket? Kíváncsi lennék a véleményedre!
Ha a lecsót, akkor nehogy írni merj...
Ha mégis léteznek akkor én meg hátha átváltozok vérfarkassá!
De akkor megkeresem az összeset! De téged is!
Igen, léteztek, illetve lehet hogy még most is léteznek. De úgy mint minden más "mesebeli" lényt, így őket sem úgy kell elképzelni, mint a Twilight-ből azt a macskajancsit.
A vámpírok egyszerűen olyan lények, akik annak idején megpróbálták kicselezni a halált és ez mások vérével sikerült is. Semmi romantikus nincs bennük, mivel az ilyen lények elvesztették az emberi mivoltukat, teljesen ridegek és empátiától mentesek lettek.
Mivel ez ezós kategóriában van, ezért gondolom tisztában vagy vele, hogy a vérben található a legtöbb életenergia. Ebből éltek ezek a lények. Ez az oka annak is, hogy manapság is sok okkult szekta használ vért a rituálék során.
Szerintem még manapság is léteznek, de valószínűleg sokkal kifinomultabb módszereik vannak, minthogy ártatlan szűzlányokat fogdossanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!