Mi fogta meg a kezét? Talán egy szellem?
az egyik barátnőm mesélte (Gréta) hogy amikor a barátnőjénél aludt(Fanni) nagyon különös dolgok történtek velük: ugyebár már mondtam h Gréta ott aludt Fanniéknál.. És filmet néztek.Amikor filmet néznek mindig visznek fel Fanni szobájába ennivalót, meg innivalót. De most elfelejtettek felvinni innivalót, és nem akartak a csapból inni mert rossz ízű náluk a víz (ennivalót vittek fel, sós chipset ezért szomjaztak meg nagyon). Szóval Fanni mondta Grétának, hogy menjenek le a konyhába, de ne kapcsolják fel a villanyt mert akkor mindenki felkelt volna.. Hát így is tettek..Csak 1 probléma volt: Nem láttak a sötétben.
(megfogták egymás kezét, mert alapból féltek) és így mentek. Már a nappaliban jártak amikor Fanni elesett a fotelban..Gréta ment tovább de amikor hallotta a puffanást(amikor elesett) megszorította valaki kezét(senki más nem volt lent, csak ők) és amikor Fanni halkan mondta hogy segítsen neki Gréta, na akkor nagyon megijedt..(kinek a kezét fogta meg??) gyorsan elengedte azt a kezet amit fogott.. és oda rohant Fannihoz..NA ez még nem minden!! bementek a konyhába és Fanni mondta Grétának hogy kapcsolja fel a villanyt, hogy ő tudja keresni az innivalót..Gréta lenyomja a villanykapcsolót de nem kapcsolódott fel..3 villanykapcsoló volt a konyhába de egyiket sem lehetett felkapcsolni..Amikor már nagyon megijedtek azt mondták hogy na jó most már inkább mennek fel és isznak csapvizet még az is jobb mint hogy itt keresgélni, közbe meg félni. Fel szeretnének menni erre meg becsukódott az ajtó...olyan volt mintha valaki kulcsra zárta volna. Erre egy nagyot visítottak és azt Fanni testvére (Pisti) meghallotta ezért lement hozzájuk.Elmesélték Pistinek a történetet de nem hitt neki k (hát valószínű hogy senki sem hinne nekik) na jó mondták.. felmentek de már náluk volt az innivaló(narancslé) és Pisti szobájába mentek be mert hát még akkor is féltek. De egy nagyon furcsa dolog történt! A számítógép magától kikapcsolódott!! Na ekkor már Pisti is hitt nekik, de sajnos nem tudtak semmilyen értelmes magyarázatot adni a dolgokra , ezért csak arra tudnak következtetni: Hogy egy természet feletti lény volt az: Egy SZELLEM!!!!!
Én egyet nem értek.
Vak sötétben mentek, egymást sem látták, és mégis, amikor az egyik lány elbukott, és segítséget kért, a másik már odarohant hozzá, majd a 3 villanykapcsolóhoz is (ami szinte biztos vagyok, hogy nem egy helyen van).
Ha valamennyire láttak volna, látják egymást is, és ha az egyik felbukik, - mivel fogják egymás kezét, még érzi is a rántást a másik. Ha pedig valamennyire látnak, akkor azt is látni kell, ma más ember áll mellette pl. magasságban, szélességben. De azt írtad, hogy "Nem láttak a sötétben."
Az is lehet, Pisti szórakozott, ez megmagyarázná az ajtó bezáródását, majd a fiú megjelenését. A számítógép kikapcsolásra nincs magyarázatom. Ha közel állt a fiú hozzá, ki is nyomhatta, ha távol, egy áramszünet is elképzelhető.
Én hiszek neked, mert velem is történtek hasonló dolgok. Egyszer az éjszaka közepén bekapcsolódott a számítógépem, hallottam a kapcsoló jellegzetes kattanását is.
Olyan is volt, hogy egy szellem minden áron ki akarta húzni alólam a széket, én belekapaszkodtam az asztalba, így nem sikerült neki, utána azonnal kirohantam a szobából.
15 évvel ezelőtt, 3 éves koromban pedig az történt, hogy
anyukámmal sétáltam az egyik utcán, amikor az út másik oldalán lévő járdán megpillantottam egy 40 év körüli férfit, aki nagyon gyorsan, erőteljesen sepregette a járdát, közben sírt és ordibált. Alacsony növésű, fekete és hullámos hajú, bajszos ember volt, farmernadrágot és kék-fehér vízszintes csíkozású pólót viselt.
Mutattam anyának, hogy „ott egy síró-rívó bácsi”, de ő nem látta, és nem is hallotta a kiabálását. Szomorúság, fájdalom és félelem töltött el, szinte éreztem a „síró-rívó bácsi” érzéseit. Fényes nappal volt.
Később részletesen elmondtam a szüleimnek a történetet, és kiderült, hogy abban a házban, ami előtt a „síró-rívó bácsit” láttam, lakott egy, a „személyleírásommal” teljesen megegyező férfi, aki nem sokkal az előtt halt meg autóbalesetben, mielőtt én láttam a szellemét. Vannak gyermekei, szerintem azért sírt és kiabált, mert nem láthatja többé őket, és a gyerekei se őt.
Mostanában majdnem minden nap elsétálok a ház előtt, ahol 15 évvel ezelőtt láttam, de szerencsére azóta sem találkoztam vele.
Őszinte vagyok, nem találtam ki a történeteket.
12:56
Akkor én miért nem láttam még sosem szellemet??
16:52
Én hiszek neked, mert a kisgyerekeknek nyitva van a 3. szemük, azaz észlelik a szellemeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!