Mi volt ez? (rövid a kérdés)
Denevér.
Ne csak hullócsillagok esetén nézd az eget, máskor is menj ki, és meglátod. Nagyon gyorsan repülnek, és elég alacsonyan, ezért tűnhetett messzinek a sötétben.
Az Ezotéria kategórián belül tetted fel a kérdést.
Elfogadsz kategóriába illő választ is?
Vagy csak a bogarak, denevérek, és irreális sebességgel haladó kivilágítatlan meteorológiai repülők érdekelnek.
Augusztus 12.-én az ország nagy részét vékony hártyaszerű ködréteg borította. Kétlem hogy engedtek volna meteorológiai repülőt kivilágítatlanul nagy sebesével száguldozni. Ezt még tiszta időben sem engedélyezhetik, pláne éjszaka.
Vagy számbaveszük hogy vannak hihetetlen dolgok amiket nem ismerünk. Vagy tudjuk a nevét de nem mondjuk ki nehogy hülyének nézzenek.
VAGY
Elhisszük magunkról hogy akkora barmok vagyunk hogy kockáztatunk egy légi katasztrófát, (Pár fotóért). Nem ismerünk fel egy bogarat......
Elnézést elírtam .
Köd helyett felhőrétegre gondoltam.
Ha reggel nézted az rtl-t ha nem nézd meg.Rába Timi is ezt látta:
www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/cikk/333939
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!