Mikor fogok megkomolyodni?
Figyelt kérdés
Állítólg az előző életemben nyugodt és kiegyensúlyozott ember voltam, de egy gonosz boszorkány elátkozott azzal, hogy a következő életemben hiperaktív leszek és ufohívő ezt egy jósnő mondta nekem mit tehetek ez ellen? újra a régi önmagam akarok lenni.#Sziasztok! jelenleg nem vagyok bannolva #csak dezertáltam muszáj szünetet tartani és igen megkomolyodtam mostmár úgy érzem #köszönöm az eddigi válaszokat #talán egy nap visszajövök. #Üdv! J Ügynök
2014. jan. 11. 18:59
1/20 anonim válasza:
xD Nem lehetsz ismét az aki voltál egykoron, mert akkor nem az életet képviselnéd ami a folytonos változásról szólana, hanem a változatlanságot, vagyis a halált, úgyis mondhatnám az élettelenséget.
2/20 anonim válasza:
Egyszer egy szép napon...
Tudom, hogy megfoogsz...
komolyodni.
3/20 A kérdező kommentje:
De mikor?
2014. jan. 11. 20:23
4/20 anonim válasza:
Rajtad múlik. Gondolkozz sokat, merj rákérdezni a nyilvánvalóra amit eddig úgy hitél, hogy úgy van ahogy neked mondták, és juss igazi felismeréshez, megértéshez.
5/20 anonim válasza:
Mint írtam, majd egyszer egy szép napon, egy olyan napon, ami neked/számodra szép nap lesz, valami miatt.
6/20 anonim válasza:
Nyugi, valószínűleg én se mostanában fogok megkomolyodni. :D
Üdv, David Williams
7/20 anonim válasza:
Egy szép napon. Tehát el kell jutnod egy olyan Napra, ami szép.
8/20 A kérdező kommentje:
Most komolyan kérdem 9 testvérem van egyik sem olyan, amilyen én egyszer egy gyülekezetbe csapvizet árultam 250 Ft literje. azt mondtam, a híveknek, hogy ez különleges víz megtisztítja az aurát. többet nem is mehetem gyülekezetbe máskor bibliát és szentképeket árultam régiség-ként eladtam őket persze, amit otthonról szedtem össze. sok ilyen hülyeséget csináltam például: az interneten UFO-hívőket megvezetem egy kreált videofelvétellel, de szeretnék megváltozni, hogy mindenki büszke legyen rám. :D
2014. jan. 11. 21:31
9/20 anonim válasza:
A Galaktikus Troll Föderáció már büszke rád, ne aggódj.
10/20 A kérdező kommentje:
#9 Azok meg kicsodák?
2014. jan. 11. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!