Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A párhuzamos Univerzumokból...

A párhuzamos Univerzumokból jöhetnek a kerti, erdei törpök?

Figyelt kérdés

Ezen kérdésre merült fel az válaszként, hogy PU-ból jönnek a törpök http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Vajon a PU bizonyítéka az erdei manók, bányászó, csákányos törpék, aranyat vadászó hol zöld hol fekete koboldok megjelenése a világ különböző helyein?

2013. szept. 2. 00:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lesz olyan aki lefog szólni, de én elképzelhetőnek tartom!

Mivel folklórt kutattam évekig, azt 100%-ban biztosra mondhatom, hogy a tündér történeteknél gyakran előfordul az, hogy ha az ember velük tart egy kapun mennek át Pl. barlangban, domboldalon, fa oduban és eljutnak Tündérországba. Talán ez megfeleltethető egy párhuzamos univerzumnak, multiverzumnak. Az ilyen történetekben az az érdekes, hogy megtalálható az idődilatáció, mint tényező. Mire az ember visszajut a Tündérek világából, már sokkal több idő telt el az emberek világába.

A törpöknél ez nem fordul elő olyan sűrűn, de ezeknél olyanokat olvastam, hogy bányák, tárnák és barlangok mélyén élnek. Egyes esetekben a törpéket kifigyelő paraszt, bányász stb. mire vissza kijutott a mély barlangból a felszínre, teljesen máshol találta magát, mint ahol kellene lennie vagy pár nap eltelt, amit ő fél órának élt meg.

Ilyen tündér helyeket még most is ismerünk itt a környékünkön: az egyik Csallóköz volt, míg a másik az Erdélyben található Tordai-hasadék.

Én nem lennék meglepve, hogy ezek a történetek valamin alapulnak és megtörténtek. Manapság pedig az ember kiszorította ezeket az élőlényeket a technológiával, óriási metropoliszaival, így ritkább esetben figyelhetőek meg az élőlények, vagy ritkábban is jönnek. De lehet hogy már nem aktívak az ilyen kapuk.

2013. szept. 2. 01:02
 2/21 anonim ***** válasza:
Én már jártam is Tündérországban. Csodálatos hely, és onnan vezet át dimenziókapu a kerti törpök univerzumába. Kerti törp így csak Tündérországon át dilatálhat a mi világunkba, ezért van belőlük olyan kevés. (Néhány kertben látni csak.)
2013. szept. 2. 01:43
 3/21 anonim ***** válasza:
Ja igen, és ez az időparadoxon is durva. Én pl. 2 évet "fiatalodtam" ebből a kalandból adódóan.
2013. szept. 2. 01:44
 4/21 anonim válasza:
100%

Párhuzamos Univerzumból, jöhetnek!

Hiszen az egy variációja világtörténelmünknek!

Dínók, vagy Törpök? Energialények? Varázslók? Szellemek?

közröhej, de mégis lehetséges, sőt ma már a legmodernebb tudomány is pedzegeti, hogy: VÉGTELEN számú VILÁG létezhet, "párhuzamos világegyetemek"!

Így még a dimenziók közti ugrást is feltalálhatták...

tehát ide is eljuthattak!

Nem feltétlenül a technika evolúciója kellet mindenhol végbemenjen! De ezt Mi persze fel sem foghatjuk!

De miért is időznének sokat egy ilyen kis "putri világban" mint a mienk, ha ott a VÉGTELEN variáció?

2013. szept. 2. 01:56
 5/21 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen igen ! A Reptoidek is jöhetnek párhuzamos univerzumokból, hiszen ők is zöldek, pont mint a koboldok, manók, meg tőrpék.

Valószínűleg elfoglalták a törpék és tündérek univerzumát és most a miénkre fáj a foguk. Ez magyarázza, az utóbbi évtizedekben miért nem látnak tündéreket és törpéket is egyre kevesebbet :S

2013. szept. 2. 03:29
 6/21 anonim ***** válasza:

nem párhuzamos az, csak a mi síkunkon nem érzékelhető.

ezeknek a lényeknek magasabb a rezgés szintje, és csak akkor kerülhetsz velük kapcsolatba, mikor vmiféle mágneses v időanomália következtében téridő kapu nyílik vhol az ő világukba, és átlépsz rajta.

de mivel mindenhol a vonzás és taszítás törvénye működik, a te rezgés és energia szinted nem abba a világba való, ezért a természet egy idő után visszajuttat a természetes közegedbe, de addig az a másfajta világ gyakorolta rád a sajátos fizikáját, ezért van pl az eltérő időérzékelés.

2013. szept. 2. 06:55
 7/21 anonim válasza:
Az elsőnek igaza lehet. Az ilyen folklór "meséknek" mindig van valami valóságalapja.
2013. szept. 2. 07:16
 8/21 anonim ***** válasza:
74%
Ti egy nap kb. mennyi halucinogent szivtok ?
2013. szept. 2. 07:40
 9/21 anonim ***** válasza:

utolsó!

az egész élet egy trip , csak vki tudatosságra is ébred ebben, és aszerint alakítja, vkit meg sodor a hallucináció magával, így lesz a jó trip, és a bad trip.

2013. szept. 2. 07:46
 10/21 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem, hogyha párhuzamos univerzumban élnek, ahova időkapun átjuthatunk, akkor miért mindíg ugyanazon a technológiai fejlettségen vannak ?

A Törpék ugyanolyan típusú, arányú csákányt, dettó ugyanolyan lámpást használnak. Nekik is kantáros nadrágjuk van. Egy törpének kis keze van, így csekély forgatónyomatékot képes kifejteni valamint az izma is elenyésző, így gyakorlatilag nem képes semmilyen érdemi erőt kifejteni at apró csákányával ! Mégis miért csinálják ?

Érdekes belegondolni, hogy létezik egy univerzum, ahol tündérek (fiatal lányok) hálóingben kószálnak a szabadban egésznap, ipar, mezőgazdaság nélkül és a fellelhető gyümölcsön élnek, más univerzumokban meg dolgos kis törpik bányászkodnak.

"Manapság pedig az ember kiszorította ezeket az élőlényeket a technológiával, óriási metropoliszaival, így ritkább esetben figyelhetőek meg az élőlények, vagy ritkábban is jönnek."

azt sem értem, hogy ha párhuzamos univerzum, akkor a földi technológia hogyan szorítaná ki őket ? Hiszen teljesen függetlenek vagyunk tőlük. Abba a faluba, ahol van cséphadaró meg vetőgép, már nem nyílik meg a dimenziókapu ?

2013. szept. 2. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!