Megátkozták a gyűrűt?
14:53-as vagyok, csak azóta lepontoztak egy vita maitt. xD
Hú, nagyon szép kő.
De nem segítek, mert érzem, hogy már nem szeretnéd. Untatlak. :)(:S)
sajnos még nem tudtam eljutni paphoz , de megpróbálok!
azóta semmi nem történt ,csak a kő néha így csillog , sötétben is ..
Nem akarok kukacoskodni,de van itt pár apróság,ami nekem furcsa.
Azt írod:tegnap este(07-02-án) voltál a nagyinál,másnap meghal(07-03-án).Nem úgy írod,ma meghalt,hanem másnap.Remélem érted mire célzok.
A másik:nekem nem volt alkalmam ismerni a nagymamám anyukáját,mert mire én megszülettem 20 éve halott volt(majdnem 90 évesen halt meg).Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Ja!Még valami.Nagyi nagyijának az anyukája kb.1800-as években élt.Akkoriban nem volt nagyon elterjedt dolog még a fényképezés
Kislány ez egy rossz vicc!
1.07.02. nagyival fényképeket nézegetsz, 07.03. nagyid meghal ( mondjuk vki felhív hajnalban, ez még O.K. is lenne,bár kissé sántít) és 10,49-kor leülsz gépezni.
2. Egyik kommentben írod, hogy mivel próbáltad elpusztítani a gyűrűt. Mondjuk este hazaértél és nekiálltál : elvitted a gyűrűt egy non stop nyitvatartó ékszerészhez, majd miután beazonosította, hogy a gyűrű 2-300 éves (múzeumben a helye), te tűzbe dobtad, kalapáccsal püfölted, kerék alá tetted, majd elvitted mágushoz, közben csak annyit aludtál, hogy a mamáddal tudj álmodni...
3. Ja és mivel a temetésen beszélgettél néhány rokonnal ( valamelyik kommentben írtad): miközben anyud elvitte a gyűrűt ismerősnek megmutatni, mellékesen megszervezte a temetést (mivel szellem ölte meg a mamát fel is kellett boncolni,halotti bizonyítvány kiállítása, gyászszertartás, koszorúk megrendelése, stb). És eltemettétek még ebéd előtt, hogy te 10,49-kor nyugodtan feltehesd ide a kérdésedet.
A sztori amúgy jó, kicsit finomítani kell az időrendiségen! Akinek ilyen remek fntáziája van, az írjon regényt! Nagyon jó történet lenne!!! NEM VICC!!! Írd meg!
Légy szíves még írd meg, mi volt a papnál!? Tényleg érdekel!
06:09...
Igen...
Ezt beleépítem amúgy egy történetembe, ha nem gond. Én nem tudom miben higgyek, sajnos elég naív vagyok, mert hiszek még az emberekben...
Rosszul tenném? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!