Meg fogok halni? 20l
Kiskorom óta beteg a szívem, gyakran vagyok rosszul. Tudja mindenki, hogy egyszer fel fogja adni, mert a tüneteim évről évre durvábbak.
Ma nagyon rosszul voltam, éjszaka kezdődött.
Délután mikor kicsit jobb volt, elindultam bevásárolni. Odafelé nem volt semmi gond, de visszafelé hallottam, hogy valaki lépked mögöttem. Félreálltam, hogy elengedjem, én nem bírok gyorsan menni.
De senki nem volt mögöttem. Betudtam a fáradtságnak.
Utána ismét hallottam, ahogy valaki követ, a talaj koppant a lába alatt, sietett. Ekkor már nagyon megijedtem.
Körbenéztem. Láttam, amint az út mellett le van taposva a fű (ami előtte még nem volt), és kb 5 méterre tőlem a bokroknál megláttam egy kb 2 méter magas, emberforma fekete arctalan alakot, ami lefelé halványodott, de nem tűnt el.
Megnyugtattam magam, h hallucinálok a fáradtságtól, de azért picit belehúztam. Ami követett, egyre közelebb jött, a szemem sarkából fekete foltként láttam.
Egyszer csak éreztem, amint a kezem után nyúl és megpróbálja megfogni azt.
Ezután majdenm elütött egy autó. Visszaléptem a biztonságba a járdára. Az alak is és a rossz érzés eltűnt.
Mi volt ez? Meg fogok halni hamarosan, ugye?
De hogy hogy arctalan. Tarkója volt egyáltalán, vagy haja?
Vagy egyáltalán nem volt feje?
Vagy esetleg kapucnija az arcába volt húzva?
Vagy esetleg símaszkot viselt?
Nem értem az arctalanságot.
Köszönöm.
Közben sikerült megállapítani a problémát. Kezdeti depresszió okozta hallucináció. Mondjuk nem lettem nyugodtabb.
Teszem, ahogy hozzáértő ajánlotta, lefoglalom magam, pozitívan gondolkodom meg hasonlók.
Tegnap egész nap semmi nem jelentkezett. (kreatív lakásdekorálással foglalkoztam, hogy eltereljem a figyelmem)
Este azonban kevéssel azután, hogy lefeküdtem aludni, ismét jelentkezett a hallucinált lény. Most nem láttam, mert féltem megfordulni. Hallottam, ahogy valaki belép a szobába, megáll az ágyam mellett, és éreztem, ahogy bámul.
Egyszerre fáztam és lett melegem, görcsbe rándult a gyomrom, és féltem.
Pár perc után elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!