Miért érzem azt minden éjjel hogy valaki téblábol körülöttem?
14:24, te meg nem tudsz írni. :D
Hogyan érzed? Van egy ilyen érzésed, vagy konkrétan valamilyen érzékszerveddel vetted észre?
Csak éjjel?
Másnak van ilyen tapasztalata a házatokban?
Kicsit bővebb infót kérünk! :D
En is szoktam ilyet erezni.Multkor fullhallgatoval a fulembe hallgattam a zenet, es ugy is ereztem, de probaltam nem figyelni.
Multkor annyira ereztem, es annyira hallottam a hangokat, es ereztem, hogy valaki van a hazban, hogy meg remegtem.De probaltam nem figyelni, de nem igazan sikerult.
Amugy vannak, olyan emberek, akik hisznek a termeszetfeletti/lehetetlen dolgokban.En peldaul mar kiskorom ota ilyen konyveket, meseket, filmeket neztem, es mind ilyenre beindul az agyam.Tudom, hogy hulyeseg, de en azert hiszek benne.
FIGYELEM!!!
Ma még éjfél előtt ágyban voltam, és még éjfél előtt el is aludtam, és nem hallottam őket!!
Egy film szerint a szellemek éjfél után aktivizálódnak. Ez nem furcsa egy kicsit? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!