Ismeri valaki Zafír boszit?
Figyelt kérdés
Szerintem átvertek! A neten találtam egy Zafír boszi nevet viselő nőt. Állítólag Kazincbarcikai.Átutaltam neki nem kevés pénzt szerelmi kötésre. Azóta a telefont sem veszi fel! Most meg azt hallottam hogy az igazi Zafír férfi!2016. okt. 6. 20:53
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy férfi vagy nő által végzett kötéssel jutsz el a szerelemhez???
2/8 anonim válasza:
Egyébként meg nem mindegy, hogy úgy ver át, hogy egyszerűen csak elveszi a pénzedet, és nem ad semmit, vagy úgy, hogy elveszi a pénzedet, és aztán elvégez egy kamu rituálét, ami nem csinál semmit? Így is, úgy is átverés.
Amúgy kérdező, nem tudom, hogy kivel akartál szerelmi kötést csinálni, de ha nem olyannal, aki amúgy is szerelmes beléd, akkor meg is érdemled a sorsod, amiért mások szabad akaratát próbáltad befolyásolni (itt lényegtelen, hogy nem volt esélyed a sikerre).
3/8 anonim válasza:
Ha valaki pénzt kér az már régen rossz. Arról nem is beszélve, hogy egy tisztességes mágiával foglalkozó ember nem csinál össze-vissza szerelmi kötéseket, még pénzért sem, mert a szerelmi kötés, ha működik általában csak több bajt okoz mint hasznot.
4/8 anonim válasza:
Zafír egy barcikai fiatal srác,de már évek óta nem hallottam felőle.Van egy bio boltjuk/hátmasszázs a Babits úton,a kártyajóslással csak mellékesen foglalkozott. Afelől megnyugodhatsz,hogy a pénzedet az ablakon dobtad ki.Semmi nem fog történni. Jobban teszed,ha az illetőt saját magad erejéből próbálod meghódítani, ha meg nem akar szóba állni veled,azon nem fog segíteni semmilyen szerelmi hókuszpók.
5/8 anonim válasza:
Ennyi eszed van. Legközelebb nem b*szol el pénzt ilyenekre.
6/8 anonim válasza:
Még élőben is nehéz kiszűrni a csalókat, nemhogy neten, telefonon.
7/8 anonim válasza:
Ez volt a tanulópénz, Kérdező. Legközelebb majd a józan eszednek fogsz hinni,nem a hókuszpókuszos-átbszós mestermágusoknak.
8/8 anonim válasza:
Érdekes én vele csinaltattam szerelmi kötést és sikeres volt. Nem kéne lejáratni másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!