Mi az a SÁTOR négyzet? Mire jó?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy ez egy védő pecsét.
Tényleg működik?
Mire kell figyelni a megrajzolásakor?
#opera #sátor négyzet #sator arepo #arepo #sator négyzet #sator négyszög #sátor pecsét #sator pecsét
2015. jún. 21. 16:09
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is megtaláltam. Pont azért jöttem ide, hogy megudjam amit a wikipédia nem ír meg, tudod.
2015. jún. 21. 20:15
3/6 anonim válasza:
De ha azt tudtad volna, eleve nem írod sátornak...
4/6 A kérdező kommentje:
veder vödör
2015. jún. 22. 08:33
6/6 anonim válasza:
A sátor négyzet egy erős védőpecsét.
kockás lapon meg kell húzni a rácshálót, hogy minden vonala zárt legyen. Egyforma nagysággal kell a betűket beleírni. Ezt kivágva a papír fel kell ragasztani ajtóra, ablakra és a lábtörlő alá. Alapesetben ez elég.
Plusz lehet szellőző nyílásokra, akár a WC csészére is. Mindenhova ahol ki és be tud jutni egy egér méretű dolog.
nagyon hatékony védelem szellemek, kísértetek ellen és mindenféle gondolatlény ellen.
Alvásparalízis esetén is javasolt ilyet feltenni legalább a szobaajtóra és ablakra.
Béke és Áldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!