Satanistak, ti valoban elhiszitek amit a Spirits of Eridu-ban irnak?
Vettem a faradtsagot es elolvastam nehany irast, (Spiritualis hadviseles, Satani meditaciok, Satani Boszorkanysag)hogy megnezzem, mit is tanitanak, miben is hisznek ezek a magukat satanistanak vallok.
Es kozben leesett az allam, a fulem ketfelel allt, es nem akartam hinni a szememnek attol amit olvastam.
Eloszor is, a magyar forditas csak ugy hemzseg a hibas, pontatlan kifejezesektol.
Amit tartalmaz: egy takolmany, fercmu, feligazsagok, felreertelmezesek, elferditesek es hazugsagok kevereke. Ugyanakkor tartalmaz dolgokat, amelyek valoban ugy vannak.
Egy tizen-,huszon-eves tapasztalatlan fiatal ha elkezd ilyen dolgokban komolyan hinni, negativ szellemi erokkel jatzadozni, akkor belathatatlan bajt zudithat magara.
Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki.
Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!!
Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok.
A valodi hatalom birtokaban akkor lesztek, ha legyoztetek onmagatokat, a sajat egotokat.
Nem vagyok ellene a vallasnak, ezoterianak sem okkultizmusnak. Tanuljatok, erdeklodjetek, higyjetek valamiben.
Csak annyit akartam mondani, tanacsolni, hogy inkabb pozitiv iranyba kotelezzetek el magatokat, csak tiszta forrasbol meritsetek.
Én is olvastam belőlük valamennyit, de egyik cikknek sem értem a végére, mert bődületes baromságokat nem bírok végigolvasni, de hogy a SS-ek ne pontozzanak le, közlöm, hogy a Bibliát sem voltam képes kiolvasni, mert azt is éppen olyan szemétnek tartom mint az előbbit.
...
Néha én sem tudom, hogy a technológia világában, hogy lehet ilyen hülyeségekben hinni?
"Hogy milyet ? Megbolondulhattok, a pszichiatrian kothettek ki. "
Nem értem, miért bolondulnának meg ha ilyeneket hisznek? A sok tanulásba is meg lehet őrülni !
Mi a különbség, ha a reális okkultizmusba hisz, akkor nem őrül meg? Vagy egy eltorzított okkultizmusban.
"Hatalmat akartok ? Masok folotti hatalmat ? Megkaphatjatok. De a lelketeket kell erte cserebe adnotok. "
Eszerint, az összes okkultista egy életen át tartó mágia után örökké szenvedni fog az életeiben ? Nem hiszem.
"Ugye lattatok mar alacsony IQs, demens, debil, mentalis retardiaval szuletett embereket ? Ok elozo eletukben fekete magiaval foglalkoztak, visszaeltek a szerzett hatalommal, amit a Satantol kaptak, es a karma torvenyenek ertelmeben most igy kell vezekelniuk!! "
Na és? Egy retardáltan végigélt élet, aztán folytatatják a lélek fejlődését ugyanott. Kb aki az életben a fennti sátánista maszlagot beveszi, az eleve retardált -.- Mi a különbség?
Az a baj kedves kérdező, hogy te semmivel nem tudsz pontosabb, bioznyíthatóbb, alaposabb dolgokat állítani, szóval a te mondókád semmivel sem hitelesebb mint a JoS-é.
Az persze más kérdés, hogy a JoS talán az egyik legundorítóbb a teista sátánista bandák közül, az egész egy szánalmas náci toborzóiroda, de a te nem létező ellenérveid mindössze egy pofon a szarnak.
Szerintem elég érdekes dolgokkal foglalkoznak, de azért - úgy gondolom - nem árt az óvatosság.
Legjobb, ha az ember önmagával azonos és nem kötelezi el magát ismeretlenek = mások =valakik =entitások mellett.
Azt viszont nem tudtam, hogy Zoboleh a vezetőjük.
# 3 Termeszewtesen nem attol, hogy valaki elolvassa, attanulmanyozza ezeket a konyveket, meeg nem fenyegeti idegbaj vagy hasonlo. Csak akkor, ha a gyakorlatokat is csinalni fogja.
Mert azok valoban hatasosak, es mukodnek. Komoly okkultista konyvekbol lettek osszeszedve, okori Egyiptomi titkos konyvekbol is. Nem is ezeket kritizalom, hanem a hozzajuk irt szoveget.
Meg azt nem ertem, hogy egyesek miert inkabb a negativumot, a bajt, a szenvedest, a sotetet valasztjak maguknak ?!? Normalisak az ilyenek ?
Hiszen alaptermeszetunk, termeszetes allapotunk a boldogsag !
Miert harcoltok, gyulolkodtok, bosszut alltok ? Ti szenvedni akartok ?
Jo, csinaljatok, ha akarjatok. De nem jo uton jartok. Felre vagytok vezetve. Majd rajottok. Egy jo adag szenvedes aran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!