Ismeri valaki Morgaine boszorkány főpapnőt?
Olvastam a honlapját, és szimpatikusnak tűnik, tanfolyamai is viszonylag elérhető árúak.
De nem hallottam róla semmi véleményt eddig, valahogy túl fiatalnak látszik, hogy ilyen címet viseljen.
Volt valaki a tanfolyamán? Beválnak a jóslatai? Érdemes hozzá fordulni?
A honlapja:
Nekem nagyon szimpi ő is, és a vallás is, amit képvisel, de az nagyon bánt, hogy többször írtam már neki levelet, és egyre sem válaszol, pedig hónapok teltek el. Csak a hírlevelei jönnek, de konkrét, nekem szóló válasz nem jön, telo szám meg nincs kiírva. Egy ismerősöm is így járt egy tanfolyamára jelentkezett, de nem kapott választ.
Pedig a blogjában olyan lelkesnek látszik!! Kezdem azt hinni hogy Morgaine nem is létezik, csak valami mese, vagy átverés az egész:(
Most őszintén szólva, hogy lesz valaki papnő, Főpapnő ? Kinevezi magát?
Tudjátok, hogy a papnő mint fogalom csak a kereszténység paradigmája alatt lehetséges ? Ez olyan mint Szent Lucifer. Keveritek az ellentétes filozófiákat.
Előző, szerintem nem jól gondolod. Papok és papnők már olyan vallásokban is léteztek, amik évezredekkel megelőzték a kereszténységet. Pl: ókori Egyiptom.
Szerintem épphogy a keresztények voltak azok, akik egy csomó mindent elloptak az ősi pogány vallásoktól.
"Boszorkány főpapnő".
Eddig olvastam.Gondolom egy szokásos szélhámos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!