A Sátánisták életeik után beleolvadnak Sátánba?
Figyelt kérdés
A keresztények a reinkarnációjuk végén beleolvadnak Istenbe, egyé válnak vele ugye ez az enigma vagy nirvana. Akkor a sátánisták a reinkarnációik végén beleolvadnak Sátánba ? És akkor mi lesz ?2012. okt. 26. 21:55
1/18 Zsizsik666 válasza:
B@szki. Egyre jobbak a kérdéseitek. Nincs ilyen náluk, hogy valamivel összeolvadnának, mindig az egyéniség, az elkülönülés a lényeg. Szóval nem.
2/18 Malats válasza:
Istenné válás a cél, illetve minnél magasabbre fejlödni spirituálisan.
3/18 anonim válasza:
Én Fradista vagyok. Hova a p.csába fogok beolvadni halálom után, mond már meg?
4/18 Zsizsik666 válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor a sátánisták Istenné akarnak válni ? Istenbe akarnak beolvadni ? Vallásosak ? Nem tudom :()
2012. okt. 26. 22:14
6/18 Malats válasza:
Az Isten szot ne a Biblia szerint értelmezd.
7/18 Zsizsik666 válasza:
Úgy van és nem akarnak semmibe beleolvadni. Különálló istenek akarnak lenni.
Max. figyi esetleg ha LSD-t használnak, akkor kívánnak ilyen élményre szert tenni. De az elég ritkaságszámba megy.
8/18 anonim válasza:
A Sátánisták egyesülni és közösülni akarnak a sátánnal én biztosan tudom, mivel jó magam is az vagyok.
Az előzőek hülyeségeket beszélnek, rájuk ne hallgass.
9/18 anonim válasza:
8-as, te hülyeségeket beszélsz. :D
10/18 anonim válasza:
Hát nem ,mert én Sátánista mester vagyok, inkább a többi tudatlan beszél hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!