A szellemek, asztrál lények milyen anyagtestből vannak?
Tudjuk, hogy átmennek a falon és átmennek az asztráltéren is, de nem tudni hogy miből vannak, hiszen fényesek, tehát megnyílvánulnak e anyagi világba is.
Szerintem ez egy finomrezgés, ami nem anyagi, de érintkezve az anyaggal az atomokat megrezegtetve fénykibocsájtásra készteti és ezért látjuk fényesen.
Te mint okkultitsa szakértő mit szólsz ehhez ? Szerintem ezekről többet tudsz mint én, oszd meg ide kérlek ! Szkeptikusok kíméljenek és trollok is.
Bizonyos magasabb létformák fény testből állnak. Az embernek is lehet fény teste.
A szellemek, egy megadott térből elvonnak egy bizonyos energiát amitől láthatóvá válnak, vagy az egyéntől aki a szobában, vagy helyen tartózkodik ektoplazmát vonnak el, amit az egyén termel aki ott van. Vannak médiumok jógik és egyéb emberek akik képesek ektoplazmát termelni, a szellem vagy entitás ezt elvonja, mivel ez is energia és ebből formál magának testet.
Lehet még ezernyi magyarázata, amikor sokan nem ténylegesen látják a szellemeket hanem érzékelik őket és a kapott információt az agyuk egy képként reprodukálja az agyában. Úgy működik mint mondjuk egy radar. Egy bizonyos területre kiküldött jel alapján a visszaverődő vagy érzékelt energia mennyiségét minőségét erősségét hullámát megkapják és abból kreálnak, alkotnak egy képet.
Lehet hülyén hangzik, de az emberek is képesek erre.
Aztán ott van még a 3. szem. Amit ha kinyitnak vagy kinyílik, akkor látni fogja az ember a szellemeket és egyéb jó vagy kevésbé jó dolgokat.
Nem tudom, mi lehet a jelenség oka, de láttam "szellemet" kettőt is, amit fény vett körül.Az egyik egy elhunyt rokonom szelleme volt, másik egy ún.incubus démon lehetett, viselkedéséből, megjelenéséből ítélve.
Viszont ugyanilyen fényt látok mindíg asztrál utazás során az élő emberek és a tárgyak körül is.
Viszont csak éjjeli sötétben van ez így.
Láttam nappal is szellemet, de az a világos szobában áttetszőnek tűnt, nem pedig fényesnek.
De mindebből arra következtetek, hogy egy számunkra eddig ismeretlen fizikai vagy kémiai jelenségről is szó lehet.
Szellemek nem léteznek.
Minden anyag lebontható tiszta energiává fúzióval, de az energia nem kezd el össze vissza finomrezegni.
Legalább a kvantummechanikát hagyjátok meg nekünk ezósok :D Ne kezdjetek el szakértőzni...
"az atomokat megrezegtetve fénykibocsájtásra készteti"
Minden atom rezeg mindig, minél jobban rezeg, annál nagyobb egy tárgy hőmérséklete, de ha felhevítesz egy zsemlét, az nem kezd el világítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!