Milyen működő varázsigék vannak?
Nagyon sokat bántják a mágusokat és az okkultistákat, hogy álomvilágban élnek és a mágis az nemigaz, most erre rá lehet cáfolni !
Olyan működő varázsigék érdekelnek, aminek a kimondásával tőrténik is valami. Nem kell hogy békává változzon valaki, bár az is jó lenne :D De legalább tőrténjen valami. Ilyenek et már próbáltam, hogy abraka dabra meg hókusz pókusz, de nem tőrtént semmi sem.
abrakadabra hokusz pokuszz xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezek szted miert mukodnenek
lehet hogy van mukodo de en nem tok rola
Mert ez a nagy mágus sokat használja http://www.youtube.com/watch?v=nNxy4bE8y6U&feature=relmfu
Bár azt nem értem, miért keveri a kereszténységgel. Azt mondja hogy Szent pentákulum :D A Szent szó az kifejezettten vallásos eredetű, senki nem áldotta meg vagy szentelte fel a pentákulumot.
Kár ezeket keresgélni, mert semmi értelme. Mondok én neked egy "varázsigét", ami működik is: "Higgy az Úr Jézus Krisztusban, és üdvözülsz mind te, mind a te házad népe!" Nekünk működik. És még sok-sok embernél is. De hókuszpókuszokat hiába keresel, az nem működik.
Minden jót!
pl "hozd ide" -> kombinálható az előzőekkel:
Józsi, kérlek hozd ide azt a cementes zsákot! xD
hmm, ha jól emlékszem ehhez viszont legalább egyes szintű Főnöknek kell lenned...
"Kérlek." "Köszönöm szépen."
Illetve a legdurvább, ezért csak gyakorlottak próbálják ki: "Elismerem, hogy én hibáztam."
Csak akkor működik, ha tényleg hiszel benne, és nem látja senki rajtad kívül !
Rövid sztori:Csak Én voltam aznap otthon, be volt zárva kulccsal az ajtónk, és nem találtam a kulcsomat sehol.
Szerencsére volt egy agyondíszített mágusbotom, többször lesújtottam vele a földre és próbálgattam a nyitási varázsszövegeket. Végül kimondtam: ,,Ajtó Nyitás'' és a zár kinyílt, teljesen magától, anélkül, hogy hozzáértem volna. De ez régen volt. Lehet hogy nem mindig és nem mindenkinél működik ! Lehettem volna nagy mágus, de elszúrtam ! Ne add fel, Neked még sikerülhet ! Csak higgy magadban, és a mágiában !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!