Mennyi az asztrál lények, pl a Démonok rezgésszáma?
Figyelt kérdés
Pl hallottam a neten, hogy a rák köd valami 1 hercen rezeg. Ha a démonoknak tudjuk a rezgésszámát, akkor esetleg meg tudnánk hallgatni a rádión. Te hallottál már Démont rádión ? Tudod hogy hova kell tekerni hogy meghallhuk őket ? Az emberek rezgésszámát tudjuk ugye, nemsokára megválaszoljátok, hogy mekkora a rezgésszáma az indigó gyereknek meg kristálygyereknek és akkor már csak a szellemek vannak.2011. jan. 1. 05:42
1/12 anonim válasza:
Tehetnétek valami jót az emberiségért így Újév napján.Pl.csoportos öngyilkosságot.
2/12 anonim válasza:
Ilyenkor sajnálom a legjobban, hogy bezárták Lipótmezőt.
3/12 anonim válasza:
"Te hallottál már Démont rádión ? "
:DDDDDDDDDDDD
Ez volt a legviccesebb :-))
Első válaszolónak üzenném, hogy ilyeneket még viccből se mondjon... -.-' Komolytalan ember
5/12 anonim válasza:
Dém onok csak a fantáziában léteznek! Épeszű ember nem hisz ilyenekben!
6/12 anonim válasza:
A lények rezgésszámát nem szó szerint kell érteni, itt nem fizikai, hertz-ben mért rezgésről van szó.
7/12 anonim válasza:
Szerintem minden valamire való ezós tudja, hogy a démonok rezgésszáma 666! A mértékegységben nem vagyok biztos, de biztos az ektoplazmatikus testük alkalmazkodott a pokolhoz és azt vette át, tehát a Hertz kifejezés még pontos is lehet.
9/12 anonim válasza:
MIERT tudakozol te e felöl??????
NE LEGY NAIV! AZT HISZED A GONOSZ TUD ADNI NEKED JOT, HOGY HELYEBE NE VEGYEN EL VALAMI MEG FONTOSABBAT TOLLED , ES ANELKUL HOGY MEG NE KÖTÖZZÖN/BEFOLYASOLYON EGY ELETEN ÁT??????
A TE DONTESED DE javasolom hogy
KERESD AZ ELÖ ISTEN, A SZERETET ISTENET !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!