Talán Páhiban van egy látnok. Ki ő és hogyan lehet hozzá eljutni? Ő szokott a bács - kiskun megyei rendőrségnek is "besegíteni".
Szia!
Én is Páhi közeléből származom. Valóban létezik ez a Jósnő.Úgy tudom hogy Anitának hívják.Kiskőrös felől érkezve a településre-az első házak valamelyikében lakik.
Sajnos nem tudom megadni a számát,már nincs meg,de én nem tudtam elérni, amikor szerettem volna menni hozzá.Valóban-dolgozik a rendőrségnek!!
Munkájáról hallottam pozitívat és negatívat is egyaránt.Balesetet megjósolt!! de,panelházban lakónak kerítésfestést mondott. :)
Ennyit tudtam róla írni Neked!
További kellemes információszerzést!
Üdv:Lucika
Szia, és meg tudnád adni az elérhetőségét!
Köszönöm Szépen!
El tudná nekem küldeni valaki a számát? Fontos lenne!!!Itt vagy privátba
Előre is köszönöm!!!
Mielőtt választaná is valaki a látnokot az Erikát Páhiban! Anyám járt Nála és lesúlytott amit mondott Rólam, ugyanis összeboronált Anyám egyik munkatársával akit Anyám barátként nagyon kedvelt.Soha életemben nem volt viszonyom ezzel az emberrel, a látnok arra hivatkozva mondta hogy az Én erkölcsöm olyan hogy mindegy a korosztály bárkivel létesítek kapcsolatot. Anyám előtt mindig nyitott könyv volt az életem. Azt is mondta meg fogom tagadni Anyámat.Anyám teljesen beleélte magát és sokszor mondta hogy úgy is meg fogsz tagadni.. stb. Az ügy miatt nagyon eldurvult a kapcsolatom vele sokszor veszekedtünk, mert nem hitt Nekem, hiába bizonyítottam be hogy akkor a főiskolán volt élettársam és nem a munkatársával voltam.
Olyan lelki sérülést okozott Nekem ez a látnok, hogy Anyámmal teljesen elhidegült lett a kapcsolatom, és csak miértekre keresem a választ, hogy egy ismeretlen tönkre tett, mert Anyám jobban hitt Neki mint Nekem .Teljesen kimerült lettem hogy bizonyítsam az erkölcsömet az Anyám felé!Mikor felhívtam a látnokot hogy tisztázzam az ügyet tulajdonképpen szembesítést akartam, lecsapta a telefont! Remélem látja mindenki hogy mit tud okozni egy ilyen képesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!