Szkeptikusok & akik kritizálják az EZO TV-t azok kipróbálták vagy csak találomra csalózzák le őket?
A puding próbája az evés ! Mindenki a megtapasztalása által tud valamiről véleményt alkotni. Az iskolában is megtalutad a biológiát és látod délután a játszótéren, hogy működik a valóságban és ezentúl bízól a tudományban, igaz később a bonyolultabb végső kérdéseket érintő dolgokban, mint a világ keletkezése, Isten egy megfigyelő tudat irányításának létével kapcsolatban nem stimmel a tudomány vagy inkább tudósok álláspontja, így véleményem szeront a tudomány is egy nagy marhaság és csak a kézzelfogható egyénileg ellenőrizhető dolgokról képes hiteles infórmációt adni. Az EZO TV jósait kipróbáltátok ?
Az ember mindíg akkor képes hiteles ítéletet alkotni, ha van személyes tapasztalata. Ti akik ezt teszitek, szkeptikusok kritizáljátok az EZO TV-s jósokat kipróbáltátok őket? Betelefonáltatok jóslásért? Mert ha nem akkor igazán alaptalanul ítélitek el őket. Mert lehet értenek a mágiához és magas szinten művelik, csak mert ebből élnek meg, nemigaz !?
http://www.youtube.com/watch?v=nNxy4bE8y6U
http://www.youtube.com/watch?v=J8LBNbrJ4fk
# 3 ez az elmélet ott bukik meg, hogy pl a drogokról is van nagy mintán tapasztalat, hogy az emberek 100%-a tönkremegy bele és mivel neked ugyanolyan testfelépítésed van ugyanúgy fog hatni rád. De ! Az EZO TV-vel ez nincsen így !
Nem tudod, hogy azok a betelefonáló nyudgíjasok akiket egy lelki mélypontról billentettek ki vagy az anyagi erőterét, kapcsolati mágiát meg nem változtatták hogyan alakult az élete, milyen pozitív fordulat következett be. Ezért mondtam, hogy nincsen valós tapasztalatotok erről. Kipróbáltátok ?
Kedves válaszolók
Rontás van rajtatok.Tegyétek a kezeteket a monitorra és leveszem rólatok. :D
ja és küldöm a pozitív energiát :D
Kérdező..
Szerinted ebbe mekkora biznisz van?
Országszerte telefonálnak a média manipulációjának közbenjárásával befolyásolt emberek..akik java része nyugdíjas..szerinted miért is van ez így?
Nem nézem ezeket a szarságokat, kivéve, mikor 1 brazil szappanoperát sem vetítenek éppen, na de, megválaszolom a saját kérdésem:
Mert az idősek könnyen manipulálhatók.."könnyebben"
Hallottál Te, akár 1 adás alatt is olyat, hogy"
üdvözlöm, laci vagyok, 21 éves.."
Nem, nem hiszem, viszont olyanokat, hogy:
Irénke vagyok, kisnyugdíjas
Pista vagyok, munkanélküli
Ödönke vagyok, nyugdíjas
ilyenek vannak..képesek x 1000 ft-okat elpocsékolni arra, hogy valami majom a tv kamerái előtt ülve annyit mondjon:
KÜLDÖM A PÉNZENERGIÁT 100XOS ENERGIA...
igen ám, viszont mikor nem telefonál senki, akkor szólnak a jósbácsinak, hogy valahogy fel kéne dobni az ajánlatot..
CSAK MOST, CSAK ÖNÖKNEK, CSAK MA!! 10000X ES PÉNZENERGIA, IGEN, JÓL HALLOTTÁK!
ezt fokozzák akár 1.000.000 pénzenergiára is..de miért is?
Mert BE FOGNAK TELEFONÁLNI, ABBÓL LESZ A ZSÍROS FIZETÉS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!