III. világháború?
Létszi ne nézetek hülyének!
Nagyon félek hogy idén novemberben kitör a Világháború!
Nostredámus jóslatát olvastam és azóta nem hagy nyugodni ez a gondolat!
Van itt valaki aki esetleg a jövőbe lát, vagy meg álmodik dolgokat és látott ezzel kapcsolatban valamit???
1. A moderátornak szúrni fogja a szemét a te kérdésmegfogalmazásod
2. A harmadik világháború néhány óra alatt fog lejátszódni, és beköszönt az ezer éves nukleáris tél.
:/ Gondolod rossz a megfogalmazásom?
Azt tudom hogy atom háború lesz éppen ezért félek nagyon.
Túl sok filmet? Mihez képest?
Speciel Nostredámusról olvastam. A haláltól meg a szenvedéstől meg nem a filmek miatt félek!
Amúgy örülnék már egy nem szkeptikustól érkezett válasznak is :)
"Isten utja kifurkeszhetetlen!"
Sose higyj a joslatokban sem a babonakban!
Ne a multat firtasd, s ne izgason a jovo,
a jelened erdekeljen, hogy legyen hited, onbizalmad, es legyen Bennek szeretet es tisztelet, elj tisztan azert, hogy ne kelljen felned!
Köszönöm a válaszod! :)
Bár te se igazából a kérdésemre válaszoltál.
III.világháború igen gondolom lesz de hogy mikor azt nem tudjuk.
Ha III.világháború most novemberbe kitorne akkor lennének elojelei pl:Usa balhézna mondjuk Franciaországal..stb
Egyébként meg Vanga asszony jósno is megjósolta akinek a jóslatai 70-80 százalékban beváltak tessék utánajárni-Vanga asszony kersed ki a neten!
Egyébként Hitler aláirta a megnemtámadási szerzodést Lengyelországgal hogy nem lesz semmi baj barátaim...,és lám másnap már elfoglalták lengyelorsz.és kitort a 2.világháború ezt elore nem tudhatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!