Ezek szerint, a Feng-Shui ténleg hiteles?
Gondoltam kipróbálom azt, hogy a Feng-shiu igaz-e. Ezt egy tudományos kísérlettel lehet igazolni vagy cáfolni, mármint magát a Feng-Shuit.
Tudtam, hogy a legismertebb és leglátványosabb Feng-shui dolog az, ha a budi van a bejárattal szembe és az elszívja az anyagi vagyont, mivel lehúzod a pénzed a WC-n tartja a Feng-shui.
Nagyon kíváncsi voltam, igaz.e? Ezért átépíttetem a lakást úgy hogy a WC a bejárati ajtóval szembe legyen. Nagyon sok munka után (külön tervrajzkészítése mérnökkel, különengedélyek a tervezésre, kivitelezésre, bontási munkálatok, romok elszállítása) után véghez vittem a tervemet.
Azt tapasztaltam, hogy a munkálatok befejezte után az összes pénzem elfogyott :/. A Feng-shui eszerint bevált, hiszen minden pénzem elfogyott és ráadásúl állandóan budi szag van a bejáratnál, így már a póstás sem hozza fel a leveleket, hanem csak értesítőt hoz :S
Mivel megismételhető a kísérlet és az eredmény mindig ugyanaz, ezért tudományosan bebizonyítottad, hogy a Feng-Shui működik.
Van olyan verzió, ahol esetleg a WC fossa a pénzt nem elszívja?
tehát kísérlet.Nem nagyon ismerem a Feng shui-t,de biztos nem volt olyan kísérlet,ami kevesebbe kerül?
pl egy szekrény elforgatása,falak átfestése?
Ezek szerint most elégedett lehetsz.Mivel bizonyítottad a hatékonyságát bármire használhatod ezek után.
"'pl egy szekrény elforgatása,falak átfestése? "
Leírtam, hogy pont azért választottam a WC-set mert ez produkálja a legnagyobb észlelt Feng-shuis hatást és a legjobban tesztelhető.
"Építkezéssel elfogy a pénz. Hát ezt Feng-Shui nélkül is megmondtam volna, hogy nagyon sokba fog kerülni, pláne ha rosszat akarsz ( kisérlet céljából) Aztán az meg vissza kell állítani."
Az a baj, hogy amit állítasz, azokra a kontrakísérletek elvégzése nem lehetséges, mivel elfogyott a pénzem. Nem építi vissza a cég akivel megcsináltattam, már megérdeklődtem telefonon. Így tudományosan levoinható következtetést, csak az első kísérletből tudok leszűrni, az pedig a Feng-Shui igazát bizonyítja.
Lehet,hogy nem a lakásodban kellene átrendezned a dolgokat....
talán a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!