Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az evp hangrögzítést próbálta...

Az evp hangrögzítést próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=_BTYWr58iIU&feature=youtu.be

Nem a háttérzúgás a lényeg, hanem azok a beszédre hasonlító, de mégse emberszerű hangok! Meg valami nevetés...

Többször meg kell hallgati fülessel jó hangosan, de tisztán lehet hallani "valamit"

https://www.youtube.com/watch?v=DDZvKqYt3bc&feature=youtu.be

Ez meg no comment.

Senki nem adott ki ilyen hangokat a felvétel alatt akkor miez?

2016. dec. 3. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm nagyon rá van, vagyis inkább nagyon rá volt kattanva a témára, kb ugyanilyen felvételeket küldött nekem is. (amit ők vettek fel a nagymama pincéjében és egyéb helyeken.)

Nem tudom eldönteni, hogy lehet e bármiféle hitelt adni ezeknek a hangoknak. A személyes véleményem szerint máshogy nézne ki az ha egy szellem/lélek/kísértet/tökömtudjami kommunikálna velünk.. teljesen máshogy, energiaszinten történne a dolog és nem ilyen creepy hátborzongató suttogás formájában...

Van egy pár realityshow szerű szellemvadászos sorozat ahol ezeknél sokkal tisztább EVP-ket is bemutatnak.. szerintem azok mind kamuk.

2016. dec. 4. 06:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kamu. Én telefonnal rögzítettem a hangokat sima hangrögzítővel.

Az hogy kommunikáció-e azt nem tudom eldönteni, elvileg kérdezni kell valamit és arra válaszolnak, de én úgy még nem próbáltam.

Annyi biztos hogy ismeretlen eredetű hangok vannak a felvételen.

2016. dec. 4. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen beszélgetések állítólag mindig a kérdező nyelvén folynak. Lehet érdemes lenne komolyan venni és kérdezni is, hátha akkor érthető magyar beszédet rögzíthetnél. Az már ütne.
2016. dec. 4. 11:49
 4/8 A kérdező kommentje:

A saját hangomat nem akarom felvenni xd

Ha valakinek sikerül hasonlót rögzíteni linkelje!

2016. dec. 4. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem provokatíve vetem fel, csak mélázok... szóval nem lehetséges, hogy pusztán rádióhullámok -vagy akár számos más hullámhossz, az univerzum gamma sugárzásától kezdve a Napkitörésekig- keltik a mikrofonokban az ilyen hangokat? Beleértve a telefonok térerejét is...

Valamint az elektro-szmog is akár... A levegőben sokféle elektromos kisülés lehetséges az elektronikus eszközöktől, akár saját magától a mikrofontól is, és/vagy a mikrofont tartalmazó eszköztől. Valamint magától az emberi testtől is létrejöhet tudtommal elektromos kisülés.

Csupán tehát együtt gondolkodni szeretnék veletek. Nem tudom a választ. Lehet ez ezerféle dolog, akár 5 érzékszerven túli, de inneni is.

2016. dec. 6. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:

"A saját hangomat nem akarom felvenni xd "

De azt ki lehetne vágni utólag.

2016. dec. 7. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Állítólag folytattak kísérleteket egy luxemburgi rádió hangszigetelt (és rádiójel-szigetelt) stúdiójában is, hasonló eredménnyel.
2016. dec. 8. 00:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, volt egy tudós aki ezzel foglalkozott évtizedekig!
2016. dec. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!