Az evp hangrögzítést próbálta már valaki?
https://www.youtube.com/watch?v=_BTYWr58iIU&feature=youtu.be
Nem a háttérzúgás a lényeg, hanem azok a beszédre hasonlító, de mégse emberszerű hangok! Meg valami nevetés...
Többször meg kell hallgati fülessel jó hangosan, de tisztán lehet hallani "valamit"
https://www.youtube.com/watch?v=DDZvKqYt3bc&feature=youtu.be
Ez meg no comment.
Senki nem adott ki ilyen hangokat a felvétel alatt akkor miez?
egy ismerősöm nagyon rá van, vagyis inkább nagyon rá volt kattanva a témára, kb ugyanilyen felvételeket küldött nekem is. (amit ők vettek fel a nagymama pincéjében és egyéb helyeken.)
Nem tudom eldönteni, hogy lehet e bármiféle hitelt adni ezeknek a hangoknak. A személyes véleményem szerint máshogy nézne ki az ha egy szellem/lélek/kísértet/tökömtudjami kommunikálna velünk.. teljesen máshogy, energiaszinten történne a dolog és nem ilyen creepy hátborzongató suttogás formájában...
Van egy pár realityshow szerű szellemvadászos sorozat ahol ezeknél sokkal tisztább EVP-ket is bemutatnak.. szerintem azok mind kamuk.
Szerintem nem kamu. Én telefonnal rögzítettem a hangokat sima hangrögzítővel.
Az hogy kommunikáció-e azt nem tudom eldönteni, elvileg kérdezni kell valamit és arra válaszolnak, de én úgy még nem próbáltam.
Annyi biztos hogy ismeretlen eredetű hangok vannak a felvételen.
A saját hangomat nem akarom felvenni xd
Ha valakinek sikerül hasonlót rögzíteni linkelje!
Nem provokatíve vetem fel, csak mélázok... szóval nem lehetséges, hogy pusztán rádióhullámok -vagy akár számos más hullámhossz, az univerzum gamma sugárzásától kezdve a Napkitörésekig- keltik a mikrofonokban az ilyen hangokat? Beleértve a telefonok térerejét is...
Valamint az elektro-szmog is akár... A levegőben sokféle elektromos kisülés lehetséges az elektronikus eszközöktől, akár saját magától a mikrofontól is, és/vagy a mikrofont tartalmazó eszköztől. Valamint magától az emberi testtől is létrejöhet tudtommal elektromos kisülés.
Csupán tehát együtt gondolkodni szeretnék veletek. Nem tudom a választ. Lehet ez ezerféle dolog, akár 5 érzékszerven túli, de inneni is.
"A saját hangomat nem akarom felvenni xd "
De azt ki lehetne vágni utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!