Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Voltak-e olyan természetfelett...

Voltak-e olyan természetfelettinek tűnő élményeitek, melyeket azóta sem tudtok megmagyarázni?

Figyelt kérdés

Kisgyerekkoromban több alkalommal is átéltem bizonyos, lelkileg megrázó/hihetetlen történéseket, amelyeket hosszú évek után is szinte magam előtt látok és kihatnak mindennapjaimra.

Őszinte kíváncsisággal fordulok hozzátok, a Ti történetetek reményében.

(Ezt a kérdést komoly szándékkal tettem fel. Kérem az érintett személyektől, hogy hasonló komolysággal válaszoljanak.)

2016. jún. 16. 15:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

"Voltak-e olyan természetfelettinek tűnő élményeitek, melyekre azóta sem tudjátok a magyarázatot?"

Eredetileg így tettem volna fel a kérdést.

2016. jún. 16. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen, több is, némelyiken nagyon megdöbbentem.
2016. jún. 16. 15:53
 3/13 A kérdező kommentje:

15:53

Ha szabad kérdeznem, milyen jellegűek voltak a "jelenések"?

2016. jún. 16. 16:01
 4/13 Rambo vezér ***** válasza:

Persze, hogy voltak.

Kb. 3x magától kivilágosodott a konyha.

Ez mindig csak éjszaka történt.

A fény kék színű volt.

2016. jún. 16. 17:20
 5/13 A kérdező kommentje:

17:20

Érdekesnek tűnik... A fény az egész konyhát egyforma mértékben töltötte be, vagy az ablaknál erőteljesebb volt?

A megvilágított tárgyaknak alig, vagy nagyon látható volt az árnyékuk?

2016. jún. 16. 17:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Ejszaka a sotet szobamban szoktam enekelgetni, mikozben fulesen keresztul hallgatom a zenet. Mikozben enekeltem, egyszer csak nevetest hallottam. Megfagyott bennem a ver, kikapcsoltam a zenet es hallgatoztam, de semmi. Aztan visszatekertem kicsit a zenet es lejatszottam annal a resznel, ahol a nevetes volt, de nem a zene resze volt es nem is hallottam tobbe.

Lehet, hogy valami mas zaj volt, es en neveteskent fogtam fel, nem tudom. :/ nem hiszek semmi ilyesmiben, csak ez furcsa volt egy kicsit.

23N

2016. jún. 16. 19:39
 7/13 Rambo vezér ***** válasza:

Nincs ablak a konyhában és a fény mindent egyformán beborított.

Az árnyékot nem láttam, mert amint átnéztem a boltíven, megszűnt.

Olyan volt, mintha észre vett volna.

2016. jún. 16. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Régen egy elég öreg házban laktunk. Persze nem biztos, hogy ez az oka, de akkoriban szinte minden éjszaka rémálmaim voltak. És nem csak nekem, a testvéreimnek is. Ami meg furcsa, hogy a legtöbbször ugyanazt álmodtam. A bútorok meg éjszaka recsegtek de akkor még kicsi voltam, szóval annyira nem fogtam fel a dolgokat, így visszagondolva ijesztőbb. Az anyám meg azt mondta, hogy egyik éjszaka felkapcsolódott a villany a nappaliban amikor mindenki aludt.
2016. jún. 18. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy közeli hozzátartozóm mesélt megrázó dolgokat, 10 év depressziót vett el az életéből. A falumban tényleg történnek fura dolgok, ma is azért vagyok fenn ilyen késő este, mert félek.
2016. júl. 13. 02:00
 10/13 A kérdező kommentje:

02:00

Esetleg részleteznéd a kedvemért az említett eseményeket?

2016. júl. 13. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!