Voltak-e olyan természetfelettinek tűnő élményeitek, melyeket azóta sem tudtok megmagyarázni?
Kisgyerekkoromban több alkalommal is átéltem bizonyos, lelkileg megrázó/hihetetlen történéseket, amelyeket hosszú évek után is szinte magam előtt látok és kihatnak mindennapjaimra.
Őszinte kíváncsisággal fordulok hozzátok, a Ti történetetek reményében.
(Ezt a kérdést komoly szándékkal tettem fel. Kérem az érintett személyektől, hogy hasonló komolysággal válaszoljanak.)
"Voltak-e olyan természetfelettinek tűnő élményeitek, melyekre azóta sem tudjátok a magyarázatot?"
Eredetileg így tettem volna fel a kérdést.
15:53
Ha szabad kérdeznem, milyen jellegűek voltak a "jelenések"?
Persze, hogy voltak.
Kb. 3x magától kivilágosodott a konyha.
Ez mindig csak éjszaka történt.
A fény kék színű volt.
17:20
Érdekesnek tűnik... A fény az egész konyhát egyforma mértékben töltötte be, vagy az ablaknál erőteljesebb volt?
A megvilágított tárgyaknak alig, vagy nagyon látható volt az árnyékuk?
Ejszaka a sotet szobamban szoktam enekelgetni, mikozben fulesen keresztul hallgatom a zenet. Mikozben enekeltem, egyszer csak nevetest hallottam. Megfagyott bennem a ver, kikapcsoltam a zenet es hallgatoztam, de semmi. Aztan visszatekertem kicsit a zenet es lejatszottam annal a resznel, ahol a nevetes volt, de nem a zene resze volt es nem is hallottam tobbe.
Lehet, hogy valami mas zaj volt, es en neveteskent fogtam fel, nem tudom. :/ nem hiszek semmi ilyesmiben, csak ez furcsa volt egy kicsit.
23N
Nincs ablak a konyhában és a fény mindent egyformán beborított.
Az árnyékot nem láttam, mert amint átnéztem a boltíven, megszűnt.
Olyan volt, mintha észre vett volna.
02:00
Esetleg részleteznéd a kedvemért az említett eseményeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!