Van véleményed?
Figyelt kérdés
a fizikai dimenzióban különállónak LÁTszó megtestesülések az emocionális, szellemi és spirituális dimenziókban egységesek ..2015. máj. 13. 12:47
1/34 misterblockhouse válasza:
hülye vagy, dimezionálj egy bolondokházában
2/34 A kérdező kommentje:
sreretek bolond lenni
2015. máj. 13. 12:55
3/34 A kérdező kommentje:
szeretek
2015. máj. 13. 12:55
4/34 anonim válasza:
Ha a transzcendens asztrálsíkot parabolaként képzeljük el térben, akkor deriválással eljuthatunk erre a kővetkeztetésre. Feltéve ha q = 6
5/34 anonim válasza:
Persze ezt csak az elismert természettudósok tudják, nem akik a Blikket meg a National Geography csatornát nézik.
Az Éden Hotelben Bözsi is megmondta. Szalonnát eszik a kannibál disznó és orra neki konnektor. Hittel egy telefont is fel lehet vele tölteni.
6/34 A kérdező kommentje:
köszönöm, másképp fogalmazok:
minden kézzel megfoghatót, szemmel láthatót összekapcsol valami kézzel nem megfogható, szemmel nem látható
2015. máj. 13. 13:12
7/34 A kérdező kommentje:
ez a valami nemcsak kapocsként szolgál
mindent áthat
..
2015. máj. 13. 13:24
8/34 A kérdező kommentje:
a vallásokban MINDENHATÓnak nevezik
2015. máj. 13. 13:25
9/34 anonim válasza:
He? Elfelejtetted bevenni a piros bogyókat? Amúgy én szakértője vagyok a dimenzióknak, sokszor láttam a Sliderst.
10/34 A kérdező kommentje:
fogyasztok bogyókat
2015. máj. 13. 13:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!