Nyilvánosan elismerték, hogy tudják irányítani az időjárást. A HAARP többé nem fikció, mit szólsz?
Ebben az esetben is, mint sok más korábbiban kiderült, hogy az összeesküvés elméletek igazak, most éppen a HAARP bizonyosodott be . Én már évek óta azt mondom, hogy az időjárás "megbolondulása" nem természetes, és eddig a legtöbb ember gúnyolódott stb, hát most kiderült nekem van igazam :-) Tessék a cikk, ami tartalmaz a bejelentésről egy videót is :
Nehéz idők járnak a szkeptikusokra :-))
Itt csak annyit állít a "köztisztvicselő", hogy a HAARP
az ionoszféra kezelésére szolgál, és hogy
energiát juttatnak bele, hogy irányítsák.
Ebben hol van szó az időjárás módosításáról?
Kinek lenne érdeke sz*r időt csinálni az egész Földön?
(A videót nem láttam.)
Mindenkinek hinnie kell valamiben, ez az összes öszseesküvés-elmélet a cáfolataikkal együtt (!) csak egyvalamire jó: elterelni az emberek figyelmét a napi gondjaikról. Arról, hogy az időjáráson kívül ezernyi dolog van, ami rossz - de azzal nem kell foglalkozni. Nem baj ha ég a ház a fejünk felett, a lényeg hogy sokezer kilométerre meghalt kéttucat ember és erről azok/ők tehetnek.
Mindenről valaki más tehet, mi semmiért sem vagyunk felelősek, mi mindenki felett állunk, sebezhetetlenek vagyunk és örökké fogunk élni.
De olvass csak pro vagy kontra írásokat a neten, a lényeg hogy ne mozdulj el a számítógéped elől, mert még valami olyat tennél amivel segítenél magadon.
Menj haza a melóból, nyomd be a gépet és jöhet az édes semmittevés, amit köszönhetően annak hogy terjesztheted és elmondhatod számtalan fórumon a véleményedet már a sajátodként élsz meg.
Itt van a Szép Új Világ, agyonnyomnak információval és még élvezed is.
#4: Ez mind szép és jó, még igazság is van benne, nem is kevés, de nem tartozik a témához. Ennyi erővel majdnem mindenhova bemásolhatod ezt a szöveget. Ezért a választ haszontalannak minősítettem.
Na most ez a HAARP vagy csinál valamit vagy nem. Kérdés az, hogy mit.
#4: HAARP-pal és nem HAARP-al, ugyanis -val, -vel és nem -al, -el.
Elsősorban azoknak a kommentelőknek a válaszát várom akik ebben a kérdésemben szkeptikus válaszokat írtak :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4635..
Remélem ez mindenkit rádöbbentett arra, milyen fontos a tájékozódás és legközelebb ha hasonló dologba botlatok akkor nem gúnyolódtok, hanem csettintetek egyet, hogy hoppá akár még igaz is lehet :-)
Nemcsak ez a kategória hanem most már az itteni törzskérdezők színvonala is egyre lejjebb csúszik.
Jön egy hangzatos kérdés, valami rövid kifejtés, és a vége egy link, ami egy konteós oldalra vezet!
Van aki elolvassa , van aki meg sem nézi, mert már a link nevéből látja, milyen oldal ez!
A végére az i-re a pont!
nehéz idők járnak a szkeptikusokra!
És egy sajátos netes kifejezőjel, amit a fiatalok használnak, és már annyira elterjedt, hogy még a magyar érettségin is feltűnt!
Ez mind ismérve egy igazi troll kérdésnek!
Annácska, most már te is beálltál a sorba!
Nagyon szép a lelkesedésed, de nem tudom, mi alapján akarsz te itt győzelmi ünnepséget tartani :)
Semmi sem lett bizonyítva, semmi sem lett nyilvánosan elismerve az összeesküvés-elméletek közül.
Az általad lineklt cikkben szereplő youtube-os videó képaláírása: "Senator Murkowski asks questions about the impending dismantling of the HAARP facility in Alaska. Basically the defense related research has been done, and nobody wants to pay the $5 Million a year to keep it running for academic research."
Ami lényegében annyit jelent, hogy egy szenátor kérdéseket tesz fel a szétszedés előtt álló HAARP-pal kapcsolatban. Alapvetően a védelmi jellegű kutatás befejeződött, és senki sem akar évi 5 millió dollárt fizetni egy akadémiai kutatás miatt.
Ennyi. Ebben te milyen összeesküvés-elmélet bizonyítékát látod?
A videó melyik részénél hangzik el az időjárás-módosítás vagy az elmekontroll kifejezés?
Melyik szavahihető és nem agymosott, nem önbemagyarázó, nem összeesküvés-elméletekkel foglalkozó újság állítja, hogy a HAARP időjárás-módosításra vagy elmekontrollra lett felállítva? Linket kérek! Addig ne is ünnepelj!
Itt egy cikk, amit találtam a meghallgatással kapcsolatban:
Ebből idézek:
"Comments of that sort have given rise to endless conspiracy theories, portraying HAARP as a superweapon capable of mind control or weather control, with enough juice to trigger hurricanes, tornadoes and earthquakes.
Scientists say all of that is nonsense, and that the degree of ionosphere control possible through HAARP is akin to controlling the Pacific Ocean by tossing a rock into it."
Fordítsd le magadnak! Azaz annyit állít, hogy ezek az összeesküvés-elméletek nonszenszek, a HAARP nem tud hurrikánokat, tornádókat, földrengéseket indukálni. Az ionoszféra irányításának szintje a HAARP-on keresztül olyan, mintha a Csendes óceánt akarnánk kontrollálni azáltal, hogy belehajítunk egy követ.
Ennyi.
Akkor most mi a sz*r lett bizonyítva?
Mi lett nyilvánosan kimondva?
Semmi.
Akkor meg mire ez a nagy ünneplés?
Választ kérek!
Bevallom én ennek nem jártam teljesen utána, csak elolvastam a cikket, meg jópár kommentet - egyesek írták, hogy kiragadtak szavakat a beszédből és kicsavarták az egész mondanivaló.
Én a HAARP-ot meg a chemtrailt nézem a legnagyobb hülyeségnek az összeesküvés elméletek között.
DE!
Tegyük fel beismerik a HAAARP-ot. Oké. De ez nem jelenti azt - amit nagyon sok hívő állít ez ügyben - hogy minden eső, zivatar, vagy 50 fokos meleg miatt egyből azt kiabálják hogy " ez a HAARP miatt van"..Mert ez nevetséges :D
Emlékszem, télen: " Jajj nem esett a hó, ez a HAARP miatt van, ilyen régen nem vót". Aztán amikor leszakadt 1 méteres hó, akkor is ugyanez a nóta ment, hogy ez is a HAARP miatt van. Magyarul bármi ami történik arról a HAARP tehet.
Ha létezik is időjárás manipulálás minden bizonnyal bevetik valami fontosabb összecsapásnál pl. mittomén vietnámi háborúban vagy ilyesmi, de ezt aligha használják hetente mindenhol, hogy a falusi parasztokat ijeszgessék. :)
George Adamski
"Ami lényegében annyit jelent, hogy egy szenátor kérdéseket tesz fel a szétszedés előtt álló HAARP-pal kapcsolatban. Alapvetően a védelmi jellegű kutatás befejeződött, és senki sem akar évi 5 millió dollárt fizetni egy akadémiai kutatás miatt. "
Aha, hivatalosan kijelentik hogy szétszedik a HAARP kutatást és te be is kajálod . Van fogalmad róla mekkora előnyre tehet szert egy ország a többivel szemben ha egy ilyet kifejleszt ? Majd pont abbahagyják a kutatást ... Te komolyan minden hivatalos hírt elhiszel, mindenféle kételkedés nélkül ? Nem hallottál még arról hogy félrevezetés ?
Akkor nézzük sorban :
1. Mivel a videóban hivatalos emberek beszélnek a HAARP-ról (tehát elismerve a létezését) így igazam lett, mivel eddig az összes szkeptikus elvetette a HAARP létezését . Csak pár példák a korábbi kérdésemből :
"mi a rák az ?" (ez 100%-ot kapott)
"Nem kell mindent elhinni a HAARP csak egy összeesküvés semmi más." (ez 73%-ot kapott)
"És ezennel megszületett még egy gyk-s fa**ság HAARP név alatt. " (64%-ot kapott)
(Mielőtt valaki ezekbe is belekötne, azért ezeket a válaszokat másoltam ki, mert ezek kapták a legtöbb százalékot vagyis ezek tükrözik a többség véleményét)
2. A válaszokból látszik, hogy a többségnek fogalma sem volt arról mi a HAARP és amikor elmagyaráztam utána mindenki csak gúnyolódott és az összeesküvések közé sorolta . Na most mivel hivatalos emberek beszélnek róla kiderült hogy igazam volt, ennyi .
3. Eddig minden szkeptikus elvette a létezését, (köztük te is) ezért most rájöttél, hogy beégtél és a következő taktikát alkalmazod : félremagyarázol . Én például sehol nem írtam semmilyen tornádóról, meg elmekontrollról, te pedig erre építetted a válaszod :
"A videó melyik részénél hangzik el az időjárás-módosítás vagy az elmekontroll kifejezés? "
"a HAARP nem tud hurrikánokat, tornádókat, földrengéseket indukálni. "
"Az ionoszféra irányításának szintje a HAARP-on keresztül olyan, mintha a Csendes óceánt akarnánk kontrollálni azáltal, hogy belehajítunk egy követ. "
Szóval vagy nem tudsz magyarul és az értőolvasásoddal van gond, vagy direkt ferdítesz és belemagyarázol dolgokat . Én inkább az utóbbiban hiszek :-)
Szóval tömören újra a lényeget, hogy mindenki megértse : eddig a szkeptikusok a HAARP létezését kétségbe vonták (amit a fentebb kimásolt idézetek bizonyítanak). A videóból kiderül, hogy létezett . Ennyi, nem kell félrebeszélni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!