Nektek van védelmi karkötőtök a babán?
Tudom ez hülyén fog hangozni de a kislányomon szelem van 2 éves.A férjemnek az elöző kedvese aki öngyilkos lett ő "telepedett" a kislányunkra
Több furcsa dolog történt is vele már
Az egyik legdurvább talán az volt mikor még csak 4 hónapos volt a kiságyból kikerült a francia ágyra úgy h én a konyhában voltam ő meg a bátyjával (ikrek) a kiságyban.
A lakásban csak én voltam a 2 gyermekkel
Tudtok valami olyan karkötőt ajánlani ami hatásos?
Régen nem hittem az ilyen és ehhez fogható dolgokban de ma már sajnos tapasztalva.... igen
Érdekes dolgok a mai napig történnek...
Aki viccesnek tartja tegye de ha egyszer vele történne meg...
Húú, ez nagyon para :) De tényleg :)
Miért nem veteded le a szellemet a picurról, ha furákat tapasztalsz, én biztos azzal kezdeném, vannak, akik ezzel foglalkoznak. Szerintem egy védelmi karkötő halottnak a puszi...talán ebben az esetben szó szerint is :)
Én sem nagyon hiszek/hittem ebbe. A páromnak van egy tanítványa, aki ezzel foglalkozik mellékállásban. Főállásban meg teljesen normális polgári állása van.
Szóval, amikor még az esküvő előtt voltunk, akkor figyelmeztetett minket, hogy 3 ártó szellem van körülöttünk. Abból egyik idősebb (édesapám), egyik fiatal és "A" betűvel kezdődik a neve (párom ex barátnője), a harmadikra pedig nem mondott semmit.
Mondta, hogy menjünk el hozzá és leveszi rólunk a szellemeket még az esküvő előtt, de egy akkori 7 hónapos gyerek mellett nem sok időm/időnk volt. Plusz, én inkább a saját esküvőmmel voltam elfoglalva, mint 3 mucussal, aki épp azt "figyeli", hogy mikor ülök a wc-n.
Azóta se történt semmi, semmi ártalmas. Mondjuk előtte sem. Annyiban változott a dolog, hogy erősebb lett a kapcsolatunk és nem fáj már minden végtagom.
Az utóbbit annak tudom be, hogy eljárok újra edzeni heti 3× és az izmai nem tapadnak le, hanem dolgoztatva vannak. Ezáltal pedig frissebbnek érzem magam.
Egyébként a lányom kb. 5 hónapos koráig rendszeresen beszélgetett a szekrénnyel/ajtóval. Sokszor volt az, hogy álltam előtte és másra nézett, beszélt hozzá.
Akkor kissé elgondolkoztam, de úgy voltam vele, hogy ő miért ne látná a túlvilági embereket?!
Én mindig azt mondom, ha "érzem", hogy valaki itt van: "Üdvözöllek, de ne bántsd a gyerekem!"
Nem is történt vele semmi furcsaság.
Ami egyébként fura, hogy a párom nagypapája bőven azelőtt halt meg, hogy én bekerültem a családba. Nem is ismertem, egy képet sem láttam róla sosem.
Mégis szülés előtt 3 nappal vele álmodtam. Beszélgettem vele. Sűrűn érzem a jelenlétét nálunk.
Szerintem ő védi a lányunkat, de lehet hül*én hangzik.
Akkor jöttem rá egyébként, hogy a párom nagypapáját már láttam valahol, amikor megmutattak róla egy képet teljesen véletlenül. Nagyon meglepődtem...
kedves 13.56!
igen én is szoktam kérni h ne bántsa de mégis meg teszi van h a kezét nem bírja megemelni-látszik h lefogja neki stb vannak érdekes dolgok
köszönöm h megosztottad velem a Ti dolgotokat is
Mesélj még milyen dolgok történnek a kicsivel!!!
A tesóját nem "piszkálja"???
Nem a tesóját nem bántja...
Olyan rendszeresen elő fordul fürdetés közben h amikor a kislányt fürdetem: lökdös
komolyan érzem a derekamon a kezét h lök be a kádba,
amikor még pici volt mikor megszületett és haza hoztuk ugye úgy fürdettem h az egyik kezemben tartottam a másikkal pedig engedtem rá a vizet.Akkor is lökött és majdnem elejtettem a kislányomat a kádba akkorát lökött a férjem azt hitte h szórakozom aztán ő is érzékelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!