Miért érzékelem őket?
paranoid skizofrén vagy.
ezt az indigó baromságot meg ne erőltesd, nem vagy különleges. max "speciális":D
"Sajnos, túlságosan benne vagyok ezekben a témákban"
Na ez a probléma. Aki ugyanis belehúzza magát, az nehezen szabadul ki belőle, már csak azért is, mert túl sok időt töltött a tanulmányozásával, hogy elforduljon az adott tévképzettől, még akkor is, ha irdatlan nagy baromságról van szó.
Tulajdonképpen az indigó gyerek, indigó személy is olyan dolog, amit a büdös ég adta egy világon senki nem bizonyított. Az ezoterikusok szinte minden viselkedészavaros gyerekre rámondják, hogy indigó, mert hát maga a meghatározás is olyan általános, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet mondani, aki így akarja definiálni magát.
Aki képes abban hinni, hogy indigó, na annak már nem nehéz az éjszaka közepén szellemekkel suttogni.
Értelmes magyarázat lehet akár a paranoid skizofrénia is. Azt tök jó, hogy azt mondod, hogy nem vagy skizó, csak felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy a paranoid skizók nagy része nem tudja magáról, hogy paranoid skizó, mivel a hallucinációi számára természetesek.
Pillanat, kopognak az ajtón, később folytatom...
Na, szóval.
A másik lehetséges része a játéknak a pánikbetegség. A megjelenő pánikrohamot és fenyegetettségérzetet - az aki hisz benne - nagyon könnyen lehet szellemnek, démonnak, vagy a rézf.szú bagolynak tulajdonítani.
Érdemes lenne felkeresni ezzel szakembert, elsorolni neki a tüneteket - kerülve a "szellem", az "indigó" és a "csakra" kifejezéseket, csak hogy megtudd, hogy mi a véleménye róla.
Attól még, hogy kevésbé fantasztikus a válasza, még nem jelenti azt, hogy nincs igaza.
"ha azokat éled át amiket Én akkor nem ezt mondanád :)"
Na, hát ez gyönyörű érv. Én meg mondhatom azt, hogy ha azokat élnéd át, amiket én, akkor egy büdös percig nem hinnél szellemekben, meg az indigó emberekben.
Mint említettem, attól, még hogy nem tartod magad skizónak, attól még lehetsz az. Na, és ha az vagy, hát akkor olyan élmények lehetnek az agyadban, hogy még Spielberg meg M. Night ketten sem bírnak olyat kitalálni, és több Odaát évad is kijönne belőle.
Néha teljesen józan gondolkodású embereknek is megszalad az agya. Aki sétált már éjszaka szűk angol utcákon, miközben mély hangon süvített a szél, na az tudja miről beszélek. Ha van egy kis probléma az emeleten, na akkor meg már boldog lehetsz, hogy csak szellemeket vélsz érzékelni, az ember képzeletének mélyén vannak lényegesen aggasztóbb dolgok is...
Tudod akarmit mondanak azok akik nem hisznek avagy nem tapasztaltak hasonlo dolgokat meg attol erezheted a masvilagot. Ha jobban bele gondolsz a biblia nem emlit semmi fele kosztes teruletet ahol a "szellemek" meg rekedten es ketsegbeeseten bojonganak, ohol a biblia az Isten szavai irot formatumban. E szerint barmi lehet es talan van is odakint amit mi emberek nem ismerhetunk. Ez is talan azert van amiert isten elvileg szabad akarattal ruhazot fel minket, hogy csak is hiedelmek es a teknologia rabjai legyunk elzarkozva a megmagyarazhatatlan dolgoktol.
Amugy ezt azert mondom hogy akik nem hisznek es szeretnek szorakozni masokkal akik szeretnenek valaszokat kapni vagy csak azt erezni hogy nincsenek egyedul,belassak hogy jobb ha inkabb elfodulnak es ha nem erdekelt a tema akkor ne is irjanak baromsagokat.
Plusz nem kell semmien szakemberhez menned mert ha eleg eros vagy akkor egy kis onkontrolal, fel tudsz emelni egy falat magad korul ami meg gatolja hogy esetleg az elmed vagy mas dolgok jatszanak a kepzeleteddel. De akarmi is van senki nem probaljon meg hoskodni es szellemet idezni esetleg fekete magiat hasznalni mert a vege csak az lesz hogy kipurcansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!