Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne
féljen tőlem?
Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).
Hogy értve bizonyitani, mit kéne ennél is többet mondanom? (javitva)
2011. nov. 20. 10:57
52/64 anonim válasza:
Irta vki visszább h ott van Randi felajánlása. 1 millió dollárt fizetnek annak aki tudja bizonyitani, hogy paranormális képessége van.
A barátnőd azt mondta, hogy "érzett valamit" miközben te a szeánszodat csináltad...
Szerintem annyi történt csak hogy betojt tőle hogy te ilyen hülyeségeket csinálsz és ezért fél tőled
2011. nov. 20. 11:04
53/64 anonim válasza:
Az elmesélés nem tekinthető bizonyítéknak. Vedd filmre, mutasd meg, szerezz sok tanút, mittudomén. Súlyos dolog ilyet állítani magadról, súlyos bizonyítékok is kellenek ahhoz, hogy elhiggyük.
Ez természetesen egy teszt annak kiderítésére, hogy hazudsz, tévedsz, vagy igazat mondasz. Eddigiek alapján utóbbi kizárható, a legvalószínűbb, hogy annyira tudatlanok vagytok, hogy a semmitől ijedtek meg, és egész egyszerűen rosszul ítéltétek meg, ami történt. (Mert valójában nem történt semmi extra.) Az ezósok az efféle teszteken előszeretettel véreznek el.
2011. nov. 20. 11:06
54/64 anonim válasza:
Vedd te filmre ahogy megkínoznak egy erdőben.
2011. nov. 20. 14:22
55/64 anonim válasza:
wyrm, már megint itt lököd a hülyeségeid? Mire jó ez az értelmetlen tajparaszt megnyilvánulás?
2011. nov. 20. 15:34
56/64 A kérdező kommentje:
Én tanácsot kéretem, amelyet néhány személytől megkaptam. Köszönöm. Senkit, aki már alapjában véve nem hisz az ilyen dolgokban nem kértem arra, hogy higgyen nekem és meggyőzni sem szeretném semmiről, most nem arról van szó. Köszönöm a megértést. :)
2011. nov. 20. 19:01
57/64 anonim válasza:
jó énmeg keresztbe lenyeltem egy egész ropit... erre varrjál gombot.
2011. nov. 26. 14:09
58/64 anonim válasza:
6 oldalnyi f@$z$@'g összegyűlt egy troll kérdésénél. Egy olyan értelmetlen troll kérdésénél, aki még értelmes választ sem tud adni, ha visszakérdeznek.
Nagyon unatkozhatsz, de nincs fantáziád.
2011. nov. 26. 14:18
59/64 opiummester válasza:
Hát szerintem valami nincs rendben nálad. Nem lehet sok tapasztalatod az életről, ha ilyen ostobaságokat képzelsz be magadnak, de mindegy ez nem tartozik a kérdéshez. Kétféle megoldás van:
1. Vagy felkeresel nagyon sürgősen egy elme orvost, és bevallod mindenkinek, hogy megkattantál vagy,
2. Tagadhatsz mindent, és eltitkolod, hogy elmeháborodott vagy és talán nem veszi észre senki sem életed végéig.
2011. dec. 3. 14:14
60/64 anonim válasza:
Négy alapelem mi? Ahelyett, hogy kitalált történeteket írogatsz ismételd át kicsit a 7.-es kémiát, és akkor legközelebb talán kevésbé nyilvánvaló kamuval állhatsz elő. De mivel úgyse néznéd meg, segítek: az, hogy négy alapelem (tűz, víz, föld, levegő) eredetileg azt jelentette, hogy minden a világon ebből a négy elemből épül fel. (Néha írnak egy titokzatos ötödiket is, de nem tudom, hogy ez eredetileg is benne volt-e, vagy csak később jött) Innentől az egész teljesen nyilvánvalóan kamu, aki 7.-ben akár egy kémiaórára is bement az teljesen egyértelműen megmondhatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!