élnek e emberek a föld alatt?
jó tudom hogy elmebeteg a kérdés, de olvastam róla, nem is egyszer, meg hogy feljöttek a földből egy zöld börszínű fiú és lány, de nagyon zavarta őket a fény, a fiú hamarosan meghalt, a lány nagyon sokáig élt. , és ahogy nőtt, ugy tűnt el a zöld bőrszíne. nem tudom hogy pontosan hol olvastam neten , de érdekes volt. meg azt mondja a reptoidok a föld alá menekültek ??? most mi vannnnn ???? valaki magyarázza el az egész históriát.
. NEM KÉREK HÜLYE VÁLASZT.
Ennek elég sok követője és irodalma van, sok helyen olvashattad ! Elég hosszó történet.
Lényeg az, hogy a jelenlegi emberiség előtt létezett a Földön egy özönvíz előtti ( jelképes utalás ) civilizáció, hívják Atlantisznak is Mónak is, Lemúriának is stb. Namost vagy itt fejlődtek ki, vagy a Marsról kerültek ide vagy A Sirius bolygójáról. Valamilyen atomtámadás után meg harcok következtében lakhatatlan lett a bolygó és leköltöztek a föld alatti barlangokba, ott barlangrendszereket alkottak és ott élnek. Elméletben az ufok, humanoidok is ilyenek.
"és leköltöztek a föld alatti barlangokba, ott barlangrendszereket alkottak és ott élnek"
Ahaa.....és mit esznek? Csak nem a fák kérgeit:D
Napfény nélkül mást nemigen.Vagy tán néha feljönnek megkukkolni minket és beugranak a penny-be krumpliért?
:D
A bányászok. :D
Vannak teóriák, amik szerint bizonyos "földönkívüli"-nek mondott fajok az óceánok mélyén, vagy a föld alatt élnek. (Viszont akkor már nem is földönkívüliek).
Nekem ez azért meredek, nem igazán hiszem. :)
De ha tenyésztenek állatokat, akkor azoknak enniük kell és növényt a földalatt,mélyen nem lehet termeszteni, és elég sok növényt kéne termeszteniük, hogy ne dögöljenek meg az állatok.
És honnan van levegőjük? Csak mert ha nem sokkal a földfelszín alatt élnének, akkor nem tudnának az emberek elől elbújni, viszont mélyen már nem nagyon van levegő.
Mivel világítanak? Konnektor nincs lennt, tüzet gyújtani meg hát......
Ezenkívül mi a bánattal bírják ki a föld mélyén azt a mérhetetlenül nagy nyomást és a magas hőmérsékletet,kb párszáz méter mélyen is már 40-50Celsius fok van.
Na erre adjál választ ufózseni.
Ezek egyszerűek, részletkérdés csupán.
A civilizációhoz hely kell. Nagyon nagy mélyedésekben élnek. Ugyanúgy mesterségesen világítanak, mint mi a barlangokban. Van ott is levegő, miért ne lenne, egyébként elállíthatnak magas teknológiával levegőt vagy a vízböl kinyerik, amiböl korlátlanul sok van.
Ki lehet bírni, a barlang fenekén is, sok helyen a nagy hegyek alatt vannak ezek a helyek és egyáltalán nincsen probléma. Gyakorlatilag a bázis jóval a tengerszint felett van.
Hát barátom, elég szánalmas vagy, hogy így félrebeszélsz és te sem tudod miket beszélsz már.
De azért jó volt veled "vitatkozni", remélem hamarosan kiengednek a pszihiátriáról és akkor beülhetsz az iskolába tanulni, hogy fejlődjön az a nagy logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!