Ha skorpió az aszcendesem akkor milyennek láthat a külvilág?
aszcendensem*
aszcendens*
Nekem is az van. :D
Háát sötét szem, haj, bőr ált.
De én se tudom pontosan, én is kiváncsi vagyok.
Kedves Kérdező!
Vonzónak, magnetikusnak, sexinek, titokzatosnak, makacsnak, magabiztosnak, ha bedurvulsz kegyetlennek (bár nem hiszen te vagy az akivel annyit kötözködnének :), inkább tartanak tőled).
Pussz,
e
"Az érzelmi szélsőségek embere. Hol szeret, hol gyűlöl. Támadva védekezik. Féltékeny hajlamú. Hajlamos a bosszúra, a gyulölködésre. Erős szuggesztív akarata van. Kiváló megfigyelő, kifürkészi mások hátsó szándékait, gondolatait. Általában érdekli a misztika.
Külsőleg: szúrós szemek, sötét, erősszálú haj, markáns orr, erős termet "
ezt egy honlapon találtam!nekem is skorpió az aszcendensem és sajnos 99%ban igaz.
15:26
Ezekkel a külső jellemzőkkel most konkrétan egy orkot írtál le xD No, félre a tréfát. Az én "sima" horoszkópom skorpió, és úgy is nézek ki - elvileg. A szemem rikító zöld, a hajam alapjáraton barna és nem vagyok egy debella nőszemély, de a többi stimmel :D Egyébként érdekes, hogy rám szinte semmi nem jellemző a skorpióságot illetően, színtiszta ikrák vagyok, talán az aszcendensem miatt.
kedves 08:12!
én csak egy honlapon lévő elemzést másoltam be:);)egyébként amit leírtál a külsőségekről az rám tökéletesen igaz:P pedig csak az aszcendensem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!