Össze nem illő csillagjegyű párok hol vagytok?
Sziasztok!
Tele van az asztrológia, horoszkóp téma azzal hogy különféle csillagjeggyel rendelkező emberek összeillenek-e. Szeretném ha olyanok írnának akik úgy gondolják hogy csillagjegyük alapján nem illenének össze a párjukkal, de a tapasztalat alapján még is összeillenek. :)
Szeretném ha látná a sok aggódó hogy nem a csillagjegyektől függ a szerelem, hanem attól hogy a két ember mennyire szereti egymást.
Mivel e témát inkább az aggódók és nem a már boldog párt alkotók olvassák, nem számítok sok válaszra, de remélem azért lesz pár.
Soha nem jutott eszembe megnézni, hogy összeillünk-e a Párommal a csillagjegyeink alapján, de most a kedvedért megtettem. :-)
Ikrek férfi - bak nő párhoroszkóp: "Annyira különbözőek, mintha egy másik planétáról jöttek volna. Rövid életű kapcsolat."
A mi rövid életü kapcsolatunk a 14. évében jár. :-)))
Öcsém és a felesége (oroszlán/bika):
"Nehezen találni két kevésbé összeillő személyt."
Gimis szerelem, 13 éve boldog házasságban, két gyerekkel. :-))
Szintén jelen. Oroszlán ffi, bika nő.
Vannak ugyan kisebb összetűzések, a makacsságunkból adódóan, de jól megvagyunk :)
Köszönik, több helyen vannak.
Mivel nem hisznek a csillagjegy-hókuszpókban, nem is tudják, hogy nem összeillőek, ezért szépen élnek. Az átlagosnál nem rosszabbul jönnek ki egymással.
Tudom, mert több ilyen párt ismerek.
Jelen! Oroszlán nő - szűz férfi. A mi kapcsolatunkat ellenzi a legjobban a horoszkóp! :DDDD Ránk igazak a tulajdonságok amit a horoszkóp ír, szenvedélyes, tüzes nő és visszafogott, rendszerető férfi, ez alapján nagyon nem illünk össze! Mégis nagyon jó a kapcsolatunk és házasságot tervezünk. :P :) Ő odavan az én energiámért, szenvedélyességemért (az élet minden területén...ágyban is:P) , én pedig azért, hogy ő mennyire megbízható, becsületes, megfontolt.
L20 és F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!