Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért szeretnek a vízöntő...

Miért szeretnek a vízöntő ennyit veszekedni?

Figyelt kérdés
Semelyik másik jeggyel nem veszekszem annyit, mint a vízöntőkkel. Mindig mindenbe belekötnek. Ti hogy bírjátok őket? Ha van itt vízöntő, az miért veszekszik mindig?

2012. nov. 6. 17:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Biztos zavarod őket vízöntés közbe
2012. nov. 6. 17:49
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
hát, nekem a bátyám és az anyukám is vízöntő. anyum sokat veszekszik, a bátyám meg az átlagnál lényegesen kevsebbet. akkor most mi legyen?! :)
2012. nov. 6. 18:01
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Én vízöntő vagyok, de nem szeretek veszekeni...sőt gyűlölöm a veszekedést! Lehet hogy egyszerűen taszítjátok egymást ezzel a jeggyel, ennyi:D
2012. nov. 6. 18:03
 4/20 anonim válasza:
71%
Én is vízöntő vagyok, de nem szeretek veszekedni, vitatkozni annál inkább.:)
2012. nov. 6. 18:37
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Talán azért veszekednek veled annyit, mert bosszantja őket, hogy a horoszkóp szerint ítéled meg az embereket.
2012. nov. 6. 18:54
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Úristeeeen, vízöntő vagyok és utálok veszekedni. Most lőjjem le magamat? :D:D:D
2012. nov. 6. 18:58
 7/20 A kérdező kommentje:
Hazudni én is tudok. Miért akarjátok megcáfolni mindig a horoszkópot? Nem elég az, hogy van és kész?
2012. nov. 6. 19:31
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Az emberi természettől függ, hogy ki mennyit veszekszik, nem attól, hogy mikor született...
2012. nov. 6. 19:51
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező! Nos elmagyarázom mi is a horoszkóp. Ugyebár a Föld forog a saját tengelye körül, ennek következtében minden az égen látható objektum elmozdul keletről nyugat felé. (pl. Nap, Hold, csillagképek) A csillagok nappal is fenn vannak, csak a Nap fénye elnyomja a fényüket. A Nap mindig eltakar egy csillagképet, ezeket nevezik állatövi csillagképeknek. Mivel a Föld kering a Nap körül, a Nap mindig más csillagképet takar el. Mindig az a jegy van (nem tudom hogy mondjátok ezt ti ezósok), amelyik csillagképet eltakarja a Nap. A Föld 365,25 nap alatt megkerüli a Napot, ezért ez a folyamat újrakezdődik. Nos, te az alapján ítéled meg az embereket, hogy a Föld hol járt éppen a pályáján, amikor az az egyén megszületett? Már megbocsáss, de ez nem vall túl ésszerű gondolkodásra.
2012. nov. 6. 19:54
 10/20 anonim válasza:
Vízöntő vagyok és kevés dologtól írtózom annyira,mint a vitától.
2012. nov. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!