Akinek volt alvásparalízise az elmondaná nekem, hogy milyen volt, mit látott, hallott vagy érzett?
Az egész testem elzsibbadt, az agyam meg mintha szét akart volna robbanni. Gyerekkoromban sok ilyet átéltem, valszeg azért mert a hátamon szoktam aludni.
Eleinte biztos voltam benne hogy földönkívüliek akarnak elvinni és lebénítottak előtte láttam is az egyiküknek a kezét a szobám ajtajánál. Aztán rájöttem hogy ez csak az alvási paralízis.
De tényleg para volt átélni azt a pár másodpercet.
Nekem volt már sok. Volt olyan hogy úgy éreztem mintha a falhoz guritottak volna és odaszoritottak, vagy mintha a bal karomon és lábamon fogva húzott volna 2 patkány (az nagyon rossz volt), de mindezek közbe nem láttam semmit. Régen olyan is volt hogy hánytam és benne feküdtem, és éreztem meg minden, de felkeléskor semmi.
De voltak jó élmények is, 1-2szer volt hogy feltudtam kelni és pl leirhatatlan szépségü volt a szoba, máskor meg erölködtem hogy mozogjak és kiszabadultam, tehát jó kis asztrálutazás lett belőle, de ezek arányaiban ritkák voltak, legtöbbször nem történt semmi és nem volt kellemes.
Nekem olyan volt, hogy feküdtem, nem bírtam megmozdulni, és azt láttam, hogy a páromnak a karja fel-le mozog gyorsan, de tudtam, hogy nem vagyok ébren, mert nem tudtam megmozdulni. Aztán látom, hogy felül, és próbálok segítséget kérni, hogy ébresszen már fel, a nevén szólítgatom, aztán hirtelen, mikor kinyitottam a szemem, akkor ő még mindig nyugodtan ott alszik mellettem...
A másik meg az volt, hogy egyik barátnőmmel egy szobában aludtunk, és ott ebben az állapotban voltam, na akkor nagyon félelmetes volt, mert azt hallucináltam, hogy fehér füst száll felfele, hirtelen eszembe jutott a halál, és a füst ahogy szállt fel, koponya alakokat formált, és elkezdtem hangokat hallani, valami iszonyú félelmetes volt... és próbáltam segítséget kérni a barátnőmtől, de egyszerűen nem tudtam megszólalni, nem tudtam megmozdulni, és mikor végre sikerült felébrednem, akkor vert a szívem rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!