Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyet?

Miért álmodok ilyet?

Figyelt kérdés
Szeptember 15.én halt meg apukám, de azt álmodtam éjjel, hogy kimentünk a családdal a temetőbe, és apu koporsója nyitva volt, láttam ahogy a száját nyalogatja meg kinyitja a szemét, és én elkezdtem ordibálni, hogy "apu él ,apu él". Erre mondtam neki hogy a koporsóban fekszik és ő erre azt mondta, hogy persze, hogy él, semmi baja sincs, és elaludt.
2013. nov. 3. 18:48
 1/6 anonim válasza:
Mert ha meghal egy szerettünk, akire sokat gondolunk hajlamosak vagyunk még évekkel később is vele álmodni
2013. nov. 3. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt értem én, de ha meghalt , miért álmodom azt hogy él. Ez a tudatalattim lenne?
2013. nov. 3. 19:09
 3/6 anonim válasza:
Nem dolgoztad még fel a történtetek!
2013. nov. 3. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy a tudatalattid. Álmodban az beszél hozzád a legerősebben.

Az álmod azt jelenti, hogy még nagyon az elején vagy a gyászban. Még mindig nem vagy képes elfogadni, hogy meghalt az apukád, és azt látod, amit vágysz: valójában nem is halt meg, él, és újra visszajön hozzád.

Tudom, hogy nehéz (én is éppen az apámat gyászolom, nemrég halt meg), de fogadd el, hogy ez a gyász része. Az ember úgy van teremtve, hogy védi magát a számára elviselhetetelnül nagy lelki fájdalmaktól, amíg csak lehet és azzal, amivel tudja. Majd szép fokozatosan el tudod fogadni, hogy meghalt, és meg tudod gyászolni, hogy nincs többé. Legyél magadhoz nagyon-nagyon türelmes. Két hónap az nagyon rövid idő... :(

És ismeretlenül is fogadd őszinte részvétem. Nagyon sajnálom, hogy az édesapád elhunyt.

2013. nov. 3. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért üzent neked, hogy ne legyél szomorú.
2013. nov. 3. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
tudat alatt, sajnos még nem fogadtad el, hogy apukád meghalt, azért álmodtad ezt részvétem.
2013. nov. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!