Mit jelenthet ez az álom? (bővebben lent)
Az előbb azt álmodtam, hogy itthon vagyok és látom, hogy egy nagy vihar jön, de mögötte meg kigyulladt valami a távolban. Aztán amikor ide ért a felhők eltűntek de valami meteor szerű kb barack nagyságú forró dolgok hullottak az égből, nagyon nagy sebességgel, de nem kövek voltak, hanem mint a szenes fa. Néhány eltalált a lakást is, kidobtam a csapba egyet, de a tenyeremet megégette. 2 vonalban estek, kb úgy mintha gépágyúzna valamit egy repülő. Először a környékünk olyan volt majdnem teljesen mint igazából, aztán lement a nap és megváltozott az egész, a ház magasabb lett, több emeletből állt és voltak itt olaj tárolók is, amit telibe kapott egy és kigyulladt, aztán mindenki menekülni próbált. Több hullámban, szinte percenként jöttek ez a meteorok. Aztán felébredtem.
Mit jelenthet ez az álom?
Valoszinu jo
l belaktal mikor aludni mentel es/vagy tul sok haborus meg katasztrofa filmet neztel. Nalam ez szokott lenni ha ilyeneket almodok.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!