Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az előbb azt álmodtam, hogy itthon vagyok és látom, hogy egy nagy vihar jön, de mögötte meg kigyulladt valami a távolban. Aztán amikor ide ért a felhők eltűntek de valami meteor szerű kb barack nagyságú forró dolgok hullottak az égből, nagyon nagy sebességgel, de nem kövek voltak, hanem mint a szenes fa. Néhány eltalált a lakást is, kidobtam a csapba egyet, de a tenyeremet megégette. 2 vonalban estek, kb úgy mintha gépágyúzna valamit egy repülő. Először a környékünk olyan volt majdnem teljesen mint igazából, aztán lement a nap és megváltozott az egész, a ház magasabb lett, több emeletből állt és voltak itt olaj tárolók is, amit telibe kapott egy és kigyulladt, aztán mindenki menekülni próbált. Több hullámban, szinte percenként jöttek ez a meteorok. Aztán felébredtem.

Mit jelenthet ez az álom?

2013. aug. 19. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen külső körülmény nem ismerünk. A külvilágból érkező ingerekre gondolok. Például sokat játszol ilyen játékokkal. Az sem mond semmit, ha nem játszol, mert akkor sem ismerjük a többi lehetőséget.
2013. aug. 19. 10:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyen játékokkal játszani. De amúgy milyen külső körülményt kéne ismerni? A többi álmos kérdésél sem ismerik gondolom.
2013. aug. 19. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem is szokta értelmes válaszokat adi, csak olya, hogy vagy bejön, vagy nem.
2013. aug. 19. 11:31
 4/5 t_GaRami_a ***** válasza:
Azért nem érkezik értelmes válasz egyik ilyen kérdésre sem, mert hülyeség, hogy megkérdezik. Az emberek álmodnak hülyeségeket, mégse jelent mindegyik valamit. Sőt igazából egyik sem jelent semmit. Csak egy hülye álom volt, ettől még nem kell látnokhoz menni, vagy betelefonálni az EZO.tv-be és kiröhögtetni magad.
2013. aug. 19. 11:42
 5/5 mona0116 válasza:

Valoszinu jo

l belaktal mikor aludni mentel es/vagy tul sok haborus meg katasztrofa filmet neztel. Nalam ez szokott lenni ha ilyeneket almodok.:-)

2013. szept. 3. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!