Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álom? Fontos

Mit jelent az álom? Fontos

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam aki 2 hónapja a kórházban fekszik. Nem minden nap szoktunk beszélgetni (amikor még suliba volt ) de ha beszélgetünk akkor rengeteg közös témánk volt. Aggódom érte hogy mi lehet vele. Van egy osztálytársam aki szerelmes vagyok, bár ő is ad "jeleket" de nem vagyok benne biztos hogy viszont érez-e. Az álmom pedig.: Tesi órán voltunk, azzal a fiúval aki kórházban volt, de az álmomban már kiengedték őt. Ott volt mindenki az iskolából, a tanár is, és még a hely is ugyanaz volt mint a suliba. Majd hirtelen óra közepén végelett a tesinek, és akik tesiztek (huppsz, azt elfelejtettem írni hogy én meg a fiú nem tesiztünk)mentek a terem elejére hogy felsorakozzanak. Majd így szóltam a fiúnak: Kérdezzük meg a tesitanárt hogy miért lett ilyen hamar vége az órának! A fiú azt mondta: Inkább kérdezzük őt meg kettőnkről. Én elmosolyodtam majd adtam egy puszit az arcára, és egyet a száj főlé (ami a szájára ment volna csak elcsúszott :D) .Mikor megcsókoltam akkor ijedtem megkérdeztem tőle hogy nem-e fogok valamit elkapni tőle, mert most jött ki a kórházból?Ezt persze senki nem látta. Azután nem tudom hogy de még ugyanazon a napon megint egy tesiórára kerültem, de akkor már a fiú elment kajálni, én idegesen beviharoztam a terembe van annak a srácnak kiöntöttem a lelkem aki a valóságban tetszik. Elmondtam neki hogy mennyire utálom, évek óta szerelmes vagyok belé, mosolygok, kedves vagy hozzá, de ő semmit sem tesz, észre sem vesz. Hogy ezt elmondtam kirohantam a suliba. Akkor már valahogy vége lett a tanórának és kint volt egy pár osztálytársam is, mivel szakadt az eső csak az előtérbe tudtunk kimenni. Majd hogy nem legyen feltünő én felöltöztem és kimentem a kupohoz hogy ott megvárjam a fiút akkor már a pasim volt. Ezután felébredtem, ennyi lett volna az álmom. Szerintek mit jelenthet? Mostmár a valóságban is kezdek belezúgni a kórházban lévő fiúba, és egyrejobban eltávolodok attól akibe legelőször voltam szerelmes. Bocsánat ha van benne hiba, és a rengeteg szóismétlésért is bocsánat mert túlsokszor ismételtem a : fiú és az óra szót, de mivel siettem nemtudtam helyettesíteni semmivel:/

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 22. 16:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Van egy pár hiba benne: ...kirohantam a suliból..., ....majd hogy ne legyen...., ....ott megvárjam a fiút aki akkor...
2013. márc. 22. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Az álmok így direktbe nem jelentenek semmit. Valószínűleg izgat a beteg fiú sorsa, ami normális, és ezért álmodtál vele.

Az álmok jelentését - ha egyáltalán egy álmodnak van többlet-jelentése, mert ez ritkán esik csak meg - szimbólumok határozzák meg, és ebben az álomban nem voltak ilyenek. Ez egy kommersz álom volt, ne foglalkozz vele. Ebben biztos vagyok.

Különben is azt mondják, az álmod szereplője mind te vagy.

Azt, hogy kibe vagy szerelmes, ne álmokból, hanem az érzéseidből döntsd el.

2013. márc. 25. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!