Hülyeséget álmodtam, vagy jelent valamit?
Azt álmodtam, hogy én vagyok Zsákos Bilbó és az ágyamba fekszek, ott veszem föl a pulcsimat. Amikor kijöttem az ágyból már Frodó voltam nyakamba egy rozsdás gyűrűvel(személyes tárgy, vaterán vettem, csak berozsdásodott) és kimentem a folyosóra(a ház és a környék valós volt) majd láttam, hogy jönnk az elmegyógyintézetből és el akarnak vinni, mert két napja Mordort keresem, én elbújtam a lépcsőházba, de megtaláltak, viszont a szomszédom tudta, hogy hol van Mordor, így vele meg Samuval sikerült megszöknöm és elmenni a ház mögé, ahol Mordor volt. Ott viszont egy felfújható sárkány kergetett minket, ezért elmentünk a garázstetőre hintázni egy csövessel és felébredtem.
A lényeg: nálam volt egy személyes tárgyam, valós és nem valós szereplőkkel elmentünk egy nem valós helyre. Ez mit jelent? vagy hülyeséget álmodtam?
Amúgy nagy Gyűrűk ura rajongó vagyok, a filmet kb 8-szor láttam, a könyvet nemsokára kiolvasom.
helyesírásért és fogalmazásért bocsi, siettem
azt jelenti,hogy nézd meg huszadjára is a gyűrűk urát..
ur isten..
"Amúgy nagy Gyűrűk ura rajongó vagyok, a filmet kb 8-szor láttam, a könyvet nemsokára kiolvasom. "
Tessék, a válasz. :) Egyébként nagyon király álom. :D
Az agyad így dolgozta fel a Gyűrűk Urát, mivel szereted és jelenleg is olvasod, és van egy személyes tárgyad ami számodra kedves, ezért belevetted az álmodba.
Szimpla átélés, nem jelent semmit másnak, csak neked.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!