Az álmomba mért nem tudok gyorsan futni? Ti tudtok?
Én futni tudok álmomban, viszont kiabálni soha, mintha nem jönne ki hang a torkomon:) Engem is érdekelne ez miért van.
21/L
Ilyen általános jelenség ez? Azt hittem csak én vagyok vele így! :)
Én sem tudok futni. Szoktam álmodni, hogy üldöznek, vagy valamiért rohannom kellene, de hiába minden, mintha lassított felvétel lennék. Próbálom nagy léptekkel, próbálom kicsikkel, próbálok belekapaszkodni dolgokba, és húzni magam, de nem megy!!
Viszont álmomban mindig tudtam autót vezetni, pedig valójában fogalmam sincs, hogy hogy kell :)
Kiabálni még nem igazán kellett álmomban, de nemrég félálomban olyat álmodtam, hogy fekszem az ágyon és próbálok megmozdulni, de le vagyok bénulva. Próbálok megszólalni, de a szám sem mozog. A végén már üvölteni próbáltam, hátha akkor megnyikkanok végre, de semmi... Végül felébredtem végre. Akkor már inkább a helyben futás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!