Mit jelenthet ez az álom?
Sokat totóztam hogy felrakjam-e ezt a kérdést de egész nap ezen az álmon gondolkodtam.Másnak nem mondtam el mert akkor "kiröhögnek".Tehát az álmon arról szól hogy a Mamámnak mondom hogy ha akar akkor mehet.És bemegyünk vele és a szüleimmel a fürdőszobánkba adok a mamámnak egy gyógyszerfélét és mondom neki:Még ne menj várj pár hetet!
és ő azt mondja:Most akarok menni(meghalni) és elkezdünk sírni.De még el se búcsúzik de menne.Ő nem sír de a papám és mindenki nagyon sír.És amikor "elkezdene meghalni" akkor felébredek és picitt könnyezek.De az álmomban anyira bőgtem.Ez mit jelenthet?Kérlek ne nevessetek/csúfoljatok ki!Amúgy 12 éves vagyok.
Sok féle oka lehet, írok néhány tippet, amiken gondolkodhatsz, de biztosan csak te tudhatod:
-büntetés: ha valakire haragszunk, azt álmokban gyakran büntetjük halállal
-veszteség: a halál szimbolikusan kifejezhet valamilyen, anyagi, lelki veszteséget
-valós tartalom: például, ha anyukád gyakran előjön burkoltan az öngyilkossággal. A tipikus szöveg: "Egész nap csak rátok robotolok, az is jobb lenne ha inkább meghalnék!"
-változás: a halál lehet hogy csak átmenetet jelképez, a gyógyszer pedig azt fejezi, hogy hogy ezt a változást te indítod el (mert tőled kapta a gyógyszert)
persze még sok-sok egyéb értelmezés lehetséges
Én úgy tudom, hogy ha halállal álmodunk, az azt jelenti az illető (aki meghal álmunkban) eltávolodik tőlünk. Ezen kívül a halál a változás szimbóluma. Lehet hogy a mamád valami olyanba szeretne fogni, amit a család nem néz jó szemmel?
Ne félj, nem fog meghalni a mamád (reméljük erősen), én is álmodtam már családtag halálával, nagyon rossz érzés.
Egyébként állítólag akinek megálmodják a halálát, az sokáig fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!