Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már három hónapja nem beszélte...

Északi-Gyöngyvirág kérdése:

Már három hónapja nem beszéltem azzal a fiúval akit, hát valljuk be, szeretek. Mit jelent, hogy újra, és újra megjelenik az álmainkban, illetve folyamatosan megjelenik mindenhol a neve, vagy annak kezdőbetűje?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 21:17
 1/4 BlackSword ***** válasza:
Semmi egyebet, csak azt, hogy szereted... Ne kombinálj... Ez a nők legfőbb baja, hogy minent túlkombinálnak...
2011. jan. 24. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Kiemelten figyelsz rá, mindenhol csak ezt veszed észre, ki vagy éhezve a felőle érkező ingerekre, amik hiányoznak, ezért pótolod őket. Álmokkal. Keresed őt mindenhol, ezért szúrod ki a nevét.

Ha szereted, inkább keresd meg. :)

(előző: nem csak a nők kombinálnak, ahogy nem csak a férfiak hajalmosak általánosítra, bár most te is ezt tetted - az előítéletes társadalmi megosztás kompenzáció - inkább a saját életedben nézelődj kombinálgatások után, lesznek ott bőven)

2011. jan. 26. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

nem tudsz elszakadni tőle, és így mindent, amit össze tudsz vele kapcsolni, jelnek veszel.

sajnos sok ilyet láttam, amikor ahelyett, hogy az illető tovább lépett volna, élte volna az életét, arra koncentrált, hogy mindenben jelet lásson, és köthesse az ebet a karóhoz, hogy "márpedig egymásnak vagyunk teremtve".

próbálj meg inkább az elengedésre koncentrálni - "szeretlek és szeretettel elengedlek", hiszen gondolom, annak oka van, hogy nem beszéltetek régóta.

2011. febr. 2. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Valószínűleg tényleg így van, azóta már én is rájöttem, de mikor írtam a kérdést, nagyon el voltam keseredve...:) Mindenesetre tényleg köszönöm:) Ja és öreg... Tegnap tapasztaltam, hogy nem csak a nők kombinálnak... De úgy igazán...;)
2011. febr. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!