Nagyon rossz álmom volt. Mit jelenthet?
Álmomban az apai nagymamámmal beszélgettem (már nem emlékszem, hogy mit), és a beszélgetés végén ezt mondta : "Két hét múlva meg fogok halni."
(Ezt saját magára mondta.)
Nagyon aggódom érte.
Igazából a nagymamám 77 éves, és szerencsére nincs komolyabb egészségügyi problémája, van egy kis cukorbetegsége, és néha magas a vérnyomása, és van egy kis meszesedése is, de semmi több.
Ugye nem lesz baj?
látom régen írtad a kérdést :D
nem halt meg ugye?
nah az jó :D
most egy kicsit meg is nyugodtam,mert durva lenne ha előre megálmodnánk a jövőt :O
legalábbis amit ma álmodtam xD
hülyeséget XD
azt álmodtam hogy barátnőmékkel álltunk a buszmegállóban és jött barátnőm apja kocsival hogy elvigyen minket és próbáltam kinyitni az ajtót de nem tudtam,erre ott bénáztam vele és végül sikerült :D
beültem a kocsiba,erre bezáródott magától az ajtó és barátnőm apja meg így hátrafordult és felpofozott :O meg elkezdett ordibálni velem hogy milyen szerencsétlen vagyok meg minden
erre megse várta barátnőméket,hanem elhajtott és pár másodperc múlva már a tesconál jártunk (ami egyébként a való életben vagy 2-3 perc) és megálltunk a lámpánál,erre mondtam neki hogy majd a tesconál tegyen ki,mert onnan már hazatalálok :))
erre elkezdi jó. erre ki8tett,elkezdtem sétálni és hátrafordultam,és láttam hogy jön utánam
erre elkezdtem futni
és a következő pillanatban már a régi ovimnál voltam és láttam hogy még mindig rohan utánam egy láncfűrésszel a kezében o.O
és be akartam menni az ovodába vkitől segitséget kérni vagy nem tom és mire bementem a kapun,nem az ovodában voltam hanem itthon :'D
és elkezdtem mondani anyáméknak hogy barátnőm apja meg akar ölni :O
és nem hitték el,erre láttam hogy ott a ház előtt mászkál,és mingyárt ideér,erre már üvöltöttem a szüleimnek hogy de komolyan meg akar ölni és még mindig nem hittek nekem és az utolsó az volt hogy láttam hogy ott áll tőlem alig 2 méterre az ajtóban,és beinditotta a láncfűrészt xdxd
és komolyan mire felkeltem már tiszta víz voltam és utána egésznap valamiért bármi kis zajt hallottam,rögtön elkezdtem parázni xDDD
nem tom én olyat még nem álmodtam hogy meghalok,csak ilyen üldözéses álmaim voltak de mindig pont akkor lett vége mikor meghaltam volna
:D az meg végülis lehet hogy az utolsó pillanatban megmenekültem volna :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!