Az álmom elején az volt a "célom", hogy eljussak Beregdarócra, és ott egy hídról belevizeljek egy folyóba. Utána az álmom folytatásában egy sötét raktárépületben voltam az anyukámmal, ekkor egy polc alól kimászott egy róka. Mindketten nagyon féltünk tőle. Ezután egy fahídon találtam magam Beregdarócon. Éjszaka volt, a telihold visszatükröződött a folyóról. Votak többen a hídon. Nem sokkal ezután nekidőltem egy korlátnak, és
gyönyörködtem a szép látványban... És ezután belevizeltem a folyóba, egy mellettem álló lány azonnal el is ment mellőlem.
Még soha sem jártam Beregdarócon. Nem tudom, hogy hogy álmodhattam ekkora ökörséget.
Ne gondolj facebook függőnek, de ha lehetne akkor ezt most lájkolnám! :DDD
2010. nov. 11. 19:39
3/14 A kérdező kommentje:
Én ezt "komolyan írtam", nem tehetek róla, hogy ezt álmodtam.
2010. nov. 11. 21:16
4/14 anonim válasza:
perszeee...tudom h komolyan mondod, előfordul az ilyen... érdekes álom! :)
2010. nov. 12. 12:14
5/14 anonim válasza:
pisi sex
2010. nov. 15. 18:09
6/14 anonim válasza:
Én 3 hónap alatt ötször álmodtam azt, hogy metrón ülök, aminek nincs alja...
2010. nov. 15. 18:10
7/14 anonim válasza:
En tudom, mit jelenthet. De nem mondhatom el, mert a jelenteset nem szabad elarulni, mert akkor megszallnak a gonosz erok.(marmint engem, nem is teged) Magadtol kell rajonnod. A vizeletnek kulonleges, misztikus jelentese van az ezoteriaban. Sajnalom, de szomoru a dolog... :( Foleg, hogy a hid is benne volt...megha csak a haztetorol akartal volna lepisilni a melybe...
2010. nov. 15. 18:27
8/14 Hisler válasza:
Hát ez nagyon zsír!!
Am ha már benne van a hugyolás akk lehet h hugyolnod kellett akkor!Sztem ez is lehet!xD A többi meg csak összejött!xD
van ilyen..!xD
2010. nov. 15. 21:40
9/14 konnerth válasza:
Nemtom hogy mit jelenthet de az biztos hogy ha én álmodnék ilyet akkor bánnám hogy ha nem így végződne: Megint a hídon találom magam majd elővettem a nagy szerszámom és lehugyoztam a hídról...ezt meg látta egy bomba nő és mindenki szeme láttára elkezdett leci...ni majd a híd közepén sexelni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!