Még álomnak is (szinte) hihetetlen?
Újabb rendkívüli álmom volt. Nem éjszakai, hanem egy délutáni másfél órás alvás termékeként. A napokban már leírt (Álomfejtés magasabb szinten?) álomképhez hasonlóan, most is szokatlanul tisztán és élesen emlékszem az összes történésre, és az álom a szokásosnál is szürreálisztikusabb volt. Még akkor is, ha egyébként tartalmazott néhány nagyon is hétköznapi elemet.
"Egy kövér, Márton-napi lúddal pókereztem a Szarvasi Arborétumban. Nem bírtunk egymással, egyszer ő, egyszer én nyertem. Szokás szerint újbort ittunk, ő egy míves köcsögből, én pedig egy tevebőr tömlőből. Később a lúd, (aki furcsa módon azt bizonygatta, hogy ő egy világhírű hasbeszélő...) laptopjával a Facebookra kapcsolódott, ahol durván sértegetett egy dzsungáliai törpe hörcsögöt tartó, fiatal emos lányt. Ekkor már tudtam, hogy amit a lúd iránt érzek az több, mint egyszerű barátság. Ezután, régi mozgalmi dalokat énekelve végigjártuk az arborétumot. Sok furcsasággal találkoztunk. Jött egy bajuszos, púpos csecsemő pelenkában, Kossuth-szakállas nagymamájával, aki félig megemésztett nyers sertésoldalast húzott ki a szájából... Elszaladt mellettünk egy féllábú informatikus, aki Kiszel Tündét vitte a hátán ukrán-pózban... Bal oldalon egy önkormányzati képviselő feküdt a hasán, karjaival előre csapkodott, és azt kiabálta, hogy most nyerte meg az egyhelyben való pillangóúszás-világbajnokságot. A séta után nehéz szívvel, de elváltam a lúdtól. Ő kelet felé ment egy gasztronómiai konferenciára, én pedig nyugatra, egy birka-szépségversenyre, mint kommentátor.
Kérem a prifi álomfejtők szakszerű véleményét.
Kva jó képzelőerőd van(bocsánat a kifejezésért)
Am semmi különöst nem csak annyit,hogy jó képzelőerőd van és a tudatalattidban csatolva álom formában jön ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!