Érdekes álmom volt. Mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy a legjobb barátaimmal sétáltam egy ártéri erdős területen, nagyon jó idő volt. Leértünk egy stéghez, onnan csónakkal áteveztünk egy vízből kiálló zátonyra. A következő "emlékem" az, hogy a zátonyon már csak ketten-hárman voltunk a kb. nyolc-tíz emberből. Az a két-három ember,-akik velem együtt a zátonyon voltak-, ők a legjobb barátaim.
A zátonyt körülvevő, vízzel elöntött ártéri tisztás szélén hirtelen megjelent egy vaddisznó. Teljes erőből rohant felénk, felcsapva maga mögött a kb. fél méter mélységű vizet. Nagyon féltem, nehogy nekünk támadjon. Ahogy egyre közeledett, annál részletesebben meg tudtam figyelni, ahogy gázol a vízben. Amikor majdnem odaért hozzánk, hirtelen kikerült minket, tett egy éles kanyart, majd abba az irányba, ahonnan jött, visszarohant.
Szerintem azt hogy félsz a vaddisznóktól az erdőben.
Ami nem is alaptalan :)
előző,de nagyon vicces kedvedben vagy... úgy nem szeretem a kicsiket, akik jönnek észt osztani, és babi nénivel nagyoskodni.
Az a két-három ember,-akik velem együtt a zátonyon voltak-, ők a legjobb barátaim. szerintem ez mindent elmond :)
végigolvastam. én szoktam a saját álmait álmoskönyvvel meg intuníció alapján fejteni:)
erre jutottam ezzel kapcsolatosan:
az erdő jelentheti azt hogy az életedben zűrzavar van, vagy egyszerűen nagyon pörgős, tempós életet élsz,természetesen ezt a legjobb barátaiddal teszed. ( írtad h álmodban is velük sétáltál)
a víz jelentheti azt, hogy van előttetek egy akadály, amit közösen kell leküzdenetek ( ez bármi lehet). a csónak, és az hogy közösen eveztek benne egyenlő azzal, hogy nagy összetartó erőt mutattok, együtt képesek vagytok a feladatokat megcsinálni. a zátonyon a több emberből csak a legjobbak maradnak, ez sem véletlen: csak azok az emberek fognak melletted maradni igazi barátságban, akik tényleg számítanak, és elég erősek. a többiek lemorzsolódására, vagy távolodására utalhat az, hogy ők már nem érkeznek meg a zátonyhoz.
a vaddisznó valamilyen félelmet sejtet, valamilyen közelgő eseményt, ami lehet előre ismert ( éppen ezért félhetsz tőle előre) de lehet ismeretlen is( ezt csak sejtheted, és pontosan ezért félsz tőle). Az hogy a vaddisznó közel jön, de aztán visszafordul, és senkinek nem esik bántódása, az pedig pozitívum., tehát feleslegesen izgulsz a jövőbeli dolgok miatt, minden rendben lesz.
:) remélem tudtam segíteni :)
18L
Kedves 18:59!
A téma "rendkívüli jelentőségére való tekintettel", laza ember 1-1 (gondolom nem sértő) megjegyzést el tud viselni, anélkül, hogy nagyképűen "lekicsizné" a másikat. Persze, ahogy mondják: akinek nincs humorérzéke, az más gaztettre is képes...
Szia 19:01!
Köszönöm a választ!
Nagyon sokat segítettél. :)
(17/F)
Egyébként a vaddisznó körbe megkerülte a zátony, és csak utána szaladt vissza. (Az éles kanyar alatt ezt értettem.)
Nem biztos, de az is rémlik, (alaposabban visszaemlékeztem), hogy egészen elment a stégig és aztán tett egy kört a zátony körül, és utána ment vissza.
kérdező!
annak h meddig ment el már nincs külön nagy jelentőssége, maximum azt mutathatja h az a dolog amitől előre tartasz az mennyire valós félelem, de az álom végéből kiderül, h akármennyire is lehet valós, hiszen kikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!