Segített a Vonzástörvénye a párkapcsolatodban? Ha igen, hogyan?
Olvasd el a Titok c. könyvet vagy nézd meg filmen, és rájössz, hogyan kell minden helyzetben (beleértve a párkapcsolatokat) használni :)
Sok sikert!
Ha folyamatos azt kepzeled es erzedmagadban, hogy minden rendben van, hogy boldogok vagytok stb. olyan rezgeseket arasztassz magadbol.
A lenyeg az, hogy a pozitiv egyensuly meglegyen.
pl.: az en ferjem annyira ram van hangoodva, hogy ha fel vagyok toltve at is veszi a rezgesemet, es egesz nap uszunk a mosolygasban es konnyebben vesszuk az akadalyokat.
De ha hagyom magam kibillenni valami altal, o is atveszi, es ugy erez, ezaltal ugy rezeg. Es egyutt meg bevonzzuk a szart, szoval ilyenkor gyorsva fel kell ebrednem, mert nalam nagyon mukodik!!!
De en rengeteget foglalkoztam mar ezzel, meg van a trening.
Gyakorlas kerdese!
Nem tudom mit olvastal, gondolom a Titkot, ha esetleg meg nem olvastad javaslom olvasd hozza, a Vonzas Hatalmat.
es meg valami, amikor olvasofd, a szamodra pozitiv es megemelo reszeket emeld ki!
Amikor en volt, hogy kibuktam a konyv 1 ora alatt feltamasztott, de akkor mar csak az alahuzott reszeket olvasgattam.
Úgy hogy csak azokra a gondolatokra gondolsz amik jó érzéssel töltenek el.. Gondolj a kapcsolatodra.. és az érzéseidből tudod hogy jó irányba haladsz-e.
Az előző nagyon jól mondta..
De én nem csak a vonzás törvényét alkalmaznám.
Ez most nagyon nagy divat, hogy így-úgy de alig tudja valaki jól alkalmazni, sőt a többi lelki törvényről alig tudnak az emberek.
Az elvárás törvénye is sokat segítene neked. Mindig várd a legjobbat. Amit bizakodással várunk az meg is történik. Ha arra számítasz hogy jó dolgok fognak történni veled, akkor jó dolgok fognak történni veled.
HÁNGOZSÁBAN
LEFOGOK SZOKNI A CIGÁRETÁRÓ!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__9..
De még mennyire.. =)
Sok évet foglalkoztam vele, tanultam..És..Tádámm..Kezdek ráérezni.. 5 év hosszú idő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!