Hogyan lehet tudatosan álmodni?
Itt gyakorin rengeteg olyat olvastam, hogy tudták az embereke irányítani az álmaikat.
Ezt hogyan lehet csinálni? :D
Én úgy "tanultam" meg, hogy kicsi koromban volt egy rémálmom aminek mindig visszajött az alaptémája. Egy napon elkezdtem elalvás előtt fantáziálni, hátha nem fogok rosszat álmodni, hanem álmomban folytatom a kitalált történetet. 1-2 év után már természetes volt számomra, hogy azt álmodtam, amit kitaláltam elalvás előtt. (ezt úgy értsd, hogy lefeküdtem aludni, lehunytam a szemem és kitaláltam egy fantázia mesét)
Azután volt olyan, hogy nagyon rémeset álmodtam és álmomban egyszerűen tudtam, hogy az csak egy álom, és megváltoztattam, a gonosz bohóc vicces lett, a fegyverből "bang" feliratos zászló jött ki, és a végén úgy keltem fel, hogy nevettem, mint a Mátrix-ban, átírtam a történetet. Illetve, ha olyan az álmom akkor egyszerűen felébresztem magam. De volt már olyan is, hogy nagyon szépet álmodtam, és amikor felébredtem valamiért, de még alhattam akkor tudtam/tudom folytatni az álmot ott ahol abbahagytam.
Persze van amikor nem sikerül tökéletesen az ébresztés, vagy átírás, de az nagyon ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!