Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet veszélyes az agykontroll?

Lehet veszélyes az agykontroll?

Figyelt kérdés

Nem próbáltam ki még soha a Silva-féle módszert, csak beleolvastam a könyvbe kíváncsiságból.

Sok jót is hallottam róla, de olvastam olyat is, hogy emiatt kerültek néhányan pszichiátriára, amivel persze a módszer terjesztői nem nagyon dicsekednek. Meg hasonló módszereket próbált kifejleszteni az amerikai és a szovjet hadsereg az 50-es években az emberek befolyásolására, ennek nem tudom mennyi az igazságtartalma.

Írjatok légyszi tapasztalatokat pro és kontra.

2011. dec. 28. 17:19
1 2
 1/13 Antimod ***** válasza:
Én még nem hallottam, hogy bárki megzakkant volna tőle.
2011. dec. 28. 17:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem annyira.
2011. dec. 28. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű relaxáció,ami segít ellazulni,meditálni. Így pihentető és nem veszélyes.

Ha viszont csodát vársz tőle,akkor bele zakkanhatsz.

2011. dec. 28. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha 4 órát csinálod folyamatosan, akkor belezakanhatsz, eléggé keményen Akut Polimorfos zavar lép fel általában skizofrénia tüneteivel!!!!
2011. dec. 28. 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Veled ez megtörtént?
2011. dec. 28. 19:15
 6/13 Antimod ***** válasza:
88%

"Veled ez megtörtént?"

Velem? Még nem. De megkérdezem a Bélát! Béla?

Nem, még velem sem. Lajos is ezt mondja.

2011. dec. 28. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem normális emberekre nézve ártalmatlan de csak úgy, mint az alkohol és a drogok az elmebajosoknak vagy arra hajlamosoknak lehet, hogy árthat (arra hajlamos például az akinek a felmenői között vannak elmebajosok). És az is igaz, hogy az önszuggesztióval csínján kell bánni.

Másrészről a Sylva-féle módszer szerintem egyszerre túlbonyolított és fapados, érdemesebb másfajta meditációs technikákat keresni.

2011. dec. 28. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam itt Szombathelyen az MMIK-ban egy ilyen előadáson, fel kellett állni, az előadó meg lengette a kezét az emberek meg , /velem együtt/ huppantak bele a székbe akaratuk ellenére! A mellettem ülő 10-szer is felállt mert nem hitte el. Elmentem egy hit gyülekezete estére,vagy nem tudom hogy hívják, egy gyenge szónok beszélt, az emberek pedig totál megtébolyodtak körülöttünk, sírtak ordítottak , úgyhogy kicsit meg is ijedtünk a barátnőmmel. Hátra is néztem és végig két öltönyös kalibrált a levegőbe a karjaival, mint anno az agykontrollos fickó. Ebből azt a következtetést vontam le hogy a Gyülis vezetők agykontroll segítségével befolyásolják az embereket, közben pedig a szentlélekről beszélnek.. Ez szerintem hmm.. minimum ijesztő.. s HOGY VESZÉLYES -E? Hallottál már a lincselésről??
2011. dec. 28. 22:35
 9/13 Antimod ***** válasza:

"Elmentem egy hit gyülekezete estére,vagy nem tudom hogy hívják, egy gyenge szónok beszélt, az emberek pedig totál megtébolyodtak körülöttünk"

Rátok nem hatott? (Ez érdekes, sosem értettem, hogyan téríthet meg egy szónok egy embert másfél óra alatt ennyire.)

2011. dec. 28. 22:50
 10/13 Fromjezus ***** válasza:

Nem tudom mennyire igaz, (nekem a pszichiater ismerosom mondta), hogy azok az emberek akik skizofrenek ill. arra nagyon hajlamosak azok nem tudnak ellazult allapotban nem tudnak a masik entudatukkal banni, s ez megijeszti oket. Statisztikailag tobb skizofren beteg jelenik meg pszichiatrian agykontroll tanfolyam utan.

(A dokino oktat egy hasonlo elven mukodo modszert, 10 hetes TB-re ingyenes, s a modszer nem egybol az ellazult allapotba tereli a betegeket hanem a 10 het alatt folyamatosan hozzaszoktat az ^alfahoz^ )

2011. dec. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!