Kinek sikerült már a mellnövesztés agykontrollal?
Ha fiú vagy: Nem kell agykontroll csak egy kondi bérlet. Agykontroll nélkül rendes edzéstervvel fél év alatt simán nőhet 7-8centit.
Ha lány vagy: Akkor nem tudom.
A fiúk a farkukra edzenek.
Napi 50x mondják: "Nőjjjjjjj meg" és közben raknak rá 5 kiló súlyt. XD
A következő módszerről hallottam, amit hipnotizőrök alkalmaztak: az alanyt utasították hogy képzelje el, amint a zsírsejtjei a hasukról, csípőről (vagy ahol felesleg van) szépen átvándorolnak a mellükre. És LÁSSÁK képzeletükben a folyamatot majd gyönyörködjenek a szép, nagyobb melleikben, szintén képzeletben. Ez volt a "kezelés" amit kaptak rendszeresen. Működött és tartós, nem visszafogyó eredményt adott a dolog. Talán 2-3 hónapra volt szükség ha jól emlékszem változáshoz.
Referenciát nemtok, régen olvastam, de neten még biztos fenn van a tanulmány.
Tehát a lényeg, hogy valami játékos módon mint a fenti képzeld el hogy megtörténik a dolog, és lásd az eredményt. Semmi más nem kell. Csak sokat képzelődni, álmodozni és kristálytisztán látni a várt eredményt a lelki szemeiddel. Naponta legalább egy 40 percben. Ennyi a titok.
Ja én fiú vagyok :) Megérzésem azt súgja, hogy neked így is szépek a melleid, de sok sikert kívánok a növekedéshez!
Én is vizualizációval csináltam. Elképzeltem minden nap, általában lefekvés előtt, de szerintem az mindegy, mikor. Láttam magam különböző helyzetekben a nagyobb cicijeimmel, láttam, hogy mások is megjegyzik, hogy nőtt, átéreztem, hogy milyen jó érzés. A mély átélés nagyon fontos.
És egyszer csak tényleg elkezdték mondogatni, hogy nőttek a melleim, kicsi lett a melltartóim nagy része, ez jó pár hónapba telt, de nekem megérte. Azóta még nőttek kicsit, most már tökéletesen elégedett vagyok velük.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!